Σύνταξη βιογραφικού (CV, resume)
5.0 (1 rating)
Instead of using a simple lifetime average, Udemy calculates a course's star rating by considering a number of different factors such as the number of ratings, the age of ratings, and the likelihood of fraudulent ratings.
8 students enrolled
Wishlisted Wishlist

Please confirm that you want to add Σύνταξη βιογραφικού (CV, resume) to your Wishlist.

Add to Wishlist

Σύνταξη βιογραφικού (CV, resume)

36€ για 3+ ώρες, σημειώσεις, βεβαίωση παρακολούθησης! ($49 ~ 36€)
5.0 (1 rating)
Instead of using a simple lifetime average, Udemy calculates a course's star rating by considering a number of different factors such as the number of ratings, the age of ratings, and the likelihood of fraudulent ratings.
8 students enrolled
Last updated 2/2013
Greek
Current price: $10 Original price: $50 Discount: 80% off
5 hours left at this price!
30-Day Money-Back Guarantee
Includes:
 • 2.5 hours on-demand video
 • 3 Supplemental Resources
 • Full lifetime access
 • Access on mobile and TV
 • Certificate of Completion
What Will I Learn?
 • Ο βασικός στόχος του webinar αυτού είναι να βελτιώσετε το βιογραφικό σας ώστε να αυξήσετε σημαντικά τις πιθανότητες να σας καλέσουν σε μία συνέντευξη.
 • ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ: Σκοπός της ενότητας αυτής είναι να δούμε τι αναζητούν οι εργοδότες σε ένας βιογραφικό και πως πρέπει να ετοιμαστεί ο υποψήφιος.
 • ΤΥΠΟΙ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΩΝ: Αν και υπάρχουν διάφοροι τύποι βιογραφικού, εδώ θα εξετάσουμε το χρονολογικό και το βιογραφικό ρόλων και δεξιοτήτων. Όπως και να' χει, οι αρχές που αφορούν κυρίως στο περιεχόμενο έχουμε άμεση εφαρμογή σε οποιδήποτε τύπο βιογραφικού.
 • ΔΟΜΗ: Σκοπός της ενότητας αυτής είναι να εξετάσουμε τις διάφορες ενότητες που μπορούμε να αξιοποιήσουμε στο βιογραφικό μας και πως η σωστή οργάνωση του βιογραφικού μπορεί να τραβήξει την προσοχή του αναγνώστη.
 • ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ: Σκοπός της ενότητας αυτής είναι να μάθετε να συντάσσετε κατάλληλα το περιεχόμενο κάθε ενότητας. Θα δούμε πως μπορούμε να εμπλουτίσουμε το περιεχόμενο και τον τρόπο με τον οποίο μπορούμε να δυναμώσουμε την επικοινωνία μας, ώστε κάθε λέξη και φράση να επικοινωνεί κάτι ουσιαστικό.
 • ΜΟΡΦΗ: Σκοπός της ενότητας αυτής είναι να εξετάσουμε κάποιες βασικές αρχές αναφορικά με τη μορφοποίηση του βιογραφικού μας.
 • ΣΤΟΧΕΥΣΗ: Σκοπός της ενότητας αυτής είναι να κατανοήσουμε τη σημασία της σωστής στόχευσης του κάθε βιογραφικού μας -με λίγα λόγια, την προσαρμογή του βιογραφικού μας για κάθε νέα θέση εργασίας και την αποστολή του σε θέσεις εργασίας στις οποίες ανταποκρίνεται η εμπειρία, η εκπαίδευση και η προσωπικότητά μας.
View Curriculum
Requirements
 • Ενδιαφέρον να δείτε πώς το βιογραφικό σας μπορεί να βελτιωθεί :-)
Description

Σημείωση:
Η τιμή που αναγράφεται είναι σε δολάρια ΗΠΑ, ενώ το πραγματικό κόστος σε ευρώ είναι χαμηλότερο.


3+ ώρες σεμιναρίου, σημειώσεις, βεβαίωση παρακολούθησης μόνο με 36€ !
[ 49 δολάρια ΗΠΑ ~ 36 ευρώ ]

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟ WEBINAR;

Το βιογραφικό είναι το μόνο τμήμα της διαδικασίας εύρεσης εργασίας που εξαρτάται 100% από τον ίδιο τον υποψήφιο!

Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τη διαθεσιμότητα θέσεων, δεν μπορούμε να ελέγξουμε ποιος επιλέγεται για συνέντευξη, δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι θα μας ρωτήσουν στη συνέντευξη. Μπορούμε όμως να ελέγξουμε την πρώτη εντύπωση που θα κάνουμε σε κάποιον εργοδότη ώστε να κερδίσουμε μία συνέντευξη.

Ένα καλό βιογραφικό είναι το εισιτήριο που μας βάζει στον αγώνα εύρεσης εργασίας και θα μας οδηγήσει σε μία συνέντευξη. Ένα βιογραφικό σωστά στημένο και γραμμένο μπορεί να μας οδηγήσει στην κατάκτηση μιας θέσης εργασίας, ενώ ένα μέτριο βιογραφικό μας αποκλείει από τον αγώνα για τη διεκδίκησή της!

Για να διεκδικήσει ένας υποψήφιος μία θέση εργασίας θα πρέπει να επικοινωνήσει τι διαφορετικό κομίζει που τον/την κάνει να ξεχωρίζει από το πλήθος των υπολοίπων υποψηφίων. Θα πρέπει το βιογραφικό να είναι μοναδικό όπως μοναδική είναι η προσωπικότητα και εμπειρία του καθενός. Θα πρέπει να σηματοδοτήσει τη μοναδική αξία που μπορεί να φέρει σε μία εταιρεία και την ικανότητά του να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της θέσης που τον ενδιαφέρει - και θα πρέπει να το καταφέρει αυτό μέσα στα ελάχιστα δευτερόλεπτα που αφιερώνει ένας εργοδότης για την ανάγνωση ενός βιογραφικού!

Για το λόγο αυτό η κάθε προσπάθεια για κάθε θέση πρέπει να είναι μοναδική ώστε να ξεχωρίσει από τους δεκάδες - συχνά και εκατοντάδες ή χιλιάδες - υποψηφίους!

Ίσως ακούγεται υπερβολικό, αλλά αν το σκεφτούμε λίγο περισσότερο ίσως και να μην είναι: ένα καλό βιογραφικό μπορεί να ορίσει την ζωή μας, μιας και είναι αυτό που είτε θα μας ανοίξει το δρόμο προς μία θέση εργασίας είτε μπορεί να μας αποκλείσει από το πρώτο κιόλας βήμα. Και αυτό το πρώτο βήμα είναι απαραίτητο ώστε να βρούμε μία θέση εργασίας, να βελτιώσουμε τη ζωή μας τώρα και να χτίσουμε σιγά-σιγά και το μέλλον μας.

Το όφελος που θα έχετε επενδύοντας 3 ώρες και 36€ είναι εξαιρετικά μεγάλο, μιας και θα είστε σε θέση να βελτιώσετε το βιογραφικό σας και να διεκδικήσετε με περισσότερες αξιώσεις μία θέση εργασίας.

ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Who is the target audience?
 • Φοιτητές
 • Νέοι επαγγελματίες
 • Άνεργοι / σε αναζήτηση εργασίας
 • Ακόμα και όσοι έχετε ήδη έτοιμο ένα βιογραφικό, είμαι βέβαιος πως θα βρείτε σημαντικές συμβουλές για να το βελτιώσετε.
Students Who Viewed This Course Also Viewed
Curriculum For This Course
67 Lectures
02:57:35
+
Εισαγωγή
3 Lectures 09:12

Δείτε γιατί ένα σεμινάριο που αφορά στη βελτίωση του βιογραφικού μας είναι σημαντικό. 


Preview 03:23

Δείτε τα περιεχόμενα του webinar. Συγκεκριμένα, θα ασχοληθούμε με:
> τη διαδικασία σύνταξης και το πλαίσιο χρήσης του βιογραφικού
> τους βασικούς τύπους βιογραφικού που θα εξετάσουμε 
> τη δομή, το περιεχόμενο και τη μορφή ενός βιογραφικού
> τη στόχευση του βιογραφικού 

Preview 02:40
+
Διαδικασία / Πλαίσιο χρήσης του βιογραφικού
6 Lectures 19:07

Τι είναι το βιογραφικό; Είναι απλά μία σελίδα με το πτυχίο και τα ονόματα των εταιρειών που έχουμε δουλέψει; Σίγουρα, ένα βιογραφικό είναι πολλά περισσότερα!

Τι είναι το βιογραφικό;
02:06

Ποιος ο στόχος του βιογραφικού; Πότε θεωρούμε πως ένα βιογραφικό έκανε τη δουλειά του; Ποιο το πλαίσιο στο οποίο χρησιμοποιούμε το βιογραφικό;

Στόχος του βιογραφικού
01:51

Τι ψάχνουν οι εργοδότες; Τι προσφέρουν οι υποψήφιοι; Πώς το βιογραφικό γεφυρώνει τους δύο;

Υποψήφιοι & Εργοδότες
02:20

Πώς αντιμετωπίζουν οι εργοδότες ένα βιογραφικό; Τι ψάχνουν να βρουν; Πώς πρέπει να ετοιμάσει ο κάθε υποψήφιος το βιογραφικό του ώστε να αυξήσει τις πιθανότητες να τραβήξει την προσοχή του αναγνώστη;

Τι αναζητούν οι εργοδότες σε ένα βιογραφικό;
05:35

Υπάρχουν αρκετές λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξουμε κατά τη δημιουργία του βιογραφικού μας. Υπάρχουν όμως και κάποιες βασικές αρχές που πρέπει να έχουμε κατά νου ώστε να ετοιμάσουμε ένα βιογραφικό που να αρέσει στους εργοδότες και να μην τους αποθαρρύνει από το να ρίξουν μια δεύτερη ματιά. 

Τι αρέσει και τι όχι σε ένα βιογραφικό;
04:17

Η προετοιμασία του βιογραφικού μας έχει πολλά στάδια. Πώς πρέπει να ετοιμαστούμε ώστε να κερδίσουμε την προσοχή του αναγνώστη μέσα στα λίγα δευτερόλεπτα που θα διαθέσει για το βιογραφικό μας;

Πως πρέπει να ετοιμαστεί ο υποψήφιος;
02:58
+
Βασικοί τύποι βιογραφικών
3 Lectures 09:22

Δύο είναι οι βασικοί τύποι βιογραφικών που θα εξετάσουμε σε αυτό το webinar: Το χρονολογικό βιογραφικό και το βιογραφικό ρόλων & δεξιοτήτων.

Preview 01:18

Ποια τα χαρακτηριστικά ενός χρονολογικού βιογραφικού; Πότε το χρονολογικό βιογραφικό είναι μία καλή επιλογή;

Χρονολογικό
03:20

Ποια τα χαρακτηριστικά ενός βιογραφικού ρόλων & δεξιοτήτων; Πότε μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ένα τέτοιο βιογραφικό; Ποια η διαφορά του από το κλασσικό χρονολογικό βιογραφικό;

Ρόλων & Δεξιοτήτων
04:44
+
Δομή βιογραφικού
11 Lectures 13:38

Εδώ θα δούμε τις βασικές ενότητες ενός βιογραφικού. Κάθε υποψήφιος μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτές τις ενότητες που είναι σχετικές με τη δική του εμπειρία και δραστηριότητα. 

Ενότητες
01:32

Παρουσίαση του ονόματος και των στοιχείων επικοινωνίας σας. 

Όνομα / στοιχεία επικοινωνίας
01:22

Ενσωμάτωση παραγράφου που αφορά στη σύνοψη των δεξιοτήτων /επιτευγμάτων μας ή στους επαγγελματικούς μας στόχους.
Σύνοψη και στόχοι
00:41

Πού θα πρέπει να αναφέρετε την εκπαίδευσή σας στο βιογραφικό σας. 
Εκπαίδευση
00:59

Πού θα πρέπει να αναφέρετε την κατάρτισή σας στο βιογραφικό σας. 
Κατάρτιση
01:08

Θα πρέπει η επαγγελματική εμπειρία να μπει πριν ή μετά την εκπαίδευση; Εξετάστε τις διάφορες επιλογές.
Επαγγελματική εμπειρία
02:12

Υπάρχει χώρος στο βιογραφικό μου για την εθελοντική μου δραστηριότητα; 
Εθελοντική εργασία
00:36

Οργανώστε τις δημοσιεύσεις, τις παρουσιάσεις, τις βραβεύσεις και τις διακρίσεις σας.
Δημοσιεύσεις / Παρουσιάσεις / Βραβεία & διακρίσεις
01:06

Ενσωματώστε στο βιογραφικό σας τις γνώσεις ξένων γλωσσών, υπολογιστών, κλπ 
Επιπλέον δεξιότητες (πχ. γλώσσες, υπολογιστής, κλπ)
00:23

Ελεύθερος χρόνος, χόμπυ, ενδιαφέροντα και δραστηριότητες. 
Ελεύθερος χρόνος / Χόμπυ
01:14

Τα σημαντικότερα σημεία που αφορούν στη δομή του βιογραφικού σας.
Σύνοψη
02:25
+
Περιεχόμενο βιογραφικού
21 Lectures 59:04
Στην ενότητα αυτή θα δούμε τον τρόπο σύνταξης του περιεχομένου κάθε ενότητας ώστε να επικοινωνήσει την αξία μας στον αναγνώστη. 
Preview 01:59

Ποια θα πρέπει να είναι η διαδικασία ώστε να καταφέρουμε να επικοινωνήσουμε σε λίγες σειρές την ουσία της εμπειρίας μας ώστε να ταυτιστεί ο αναγνώστης μαζί μας;
Διαδικασία σύνταξης
07:27

Ενότητα για το όνομα και τα στοιχεία επικοινωνίας σας. Τι πρέπει να προσέξετε ώστε η ενότητα αυτή να επικοινωνεί ουσιαστικά στοιχεία, να μην γίνεται κουραστική και να μην αποσπάει την προσοχή του αναγνώστη.
Όνομα / στοιχεία επικοινωνίας (α)
03:07

Η ενότητα αυτή δεν πρέπει να μοιάζει με αίτηση σε δημόσια υπηρεσία. Μάθετε ποια πεδία πρέπει να χρησιμοποιείτε και ποια είναι ανώφελα. 
Όνομα / στοιχεία επικοινωνίας (β)
02:05

Πώς μπορεί η εισαγωγική παράγραφος της σύνοψης ή των στόχων να επικοινωνήσει άμεσα στον αναγνώστη την αξία μας. Συνοδεύεται από παράδειγμα. 
Σύνοψη και στόχοι
03:46

Σύνοψη ή στόχοι; Δείτε τα υπέρ και τα κατά της κάθε επιλογής και αποφασίστε ποια από τις δύο είναι καταλληλότερη για εσάς. 
Σύνοψη και στόχοι - σύγκριση
05:24

Πως πρέπει να συντάσσουμε την ενότητα της εκπαίδευσης; Συνοδεύεται από παράδειγμα. 
Εκπαίδευση (α)
04:53

Ποια στοιχεία θα πρέπει να έχει η κάθε καταχώρηση που αφορά σε ένα πτυχίο μας;
Εκπαίδευση (β)
01:48

Πως ενσωματώνουμε την κατάρτισή μας (πχ. σεμινάρια) στο βιογραφικό μας; Συνοδεύεται από παράδειγμα. 
Κατάρτιση
02:09

Πως διαχειριζόμαστε το περιεχόμενο της σημαντικότερης ενότητας του βιογραφικού μας; Τι θέλει να δει ο αναγνώστης/εργοδότης; Πως θα επικοινωνήσουμε την αξία και τις δυνατότητές μας; Συνοδεύεται από παράδειγμα. 
Επαγγελματική εμπειρία (α)
04:31

Ποια πεδία θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε σε κάθε καταχώρηση μίας εργασίας;
Επαγγελματική εμπειρία (β)
01:54

Σε περίπτωση που θέλουμε να αναφέρουμε την εθελοντική μας εργασία, πώς θα το κάνουμε ώστε να δυναμώνει περισσότερο το βιογραφικό μας χωρίς να αποπροσανατολίσει / κουράσει τον αναγνώστη; Συνοδεύεται από παράδειγμα. 
Εθελοντική εργασία (α)
02:00

Πως θα ενσωματώσουμε την εθελοντική μας εργασία σε περίπτωση που δεν έχουμε άλλη επαγγελματική εμπειρία; 
Εθελοντική εργασία (β)
02:28

Θα πρέπει να αναφέρω τις δημοσιεύσεις που έχω κάνει; Εάν ναι, ποιες και με ποιο τρόπο; Συνοδεύεται από παράδειγμα. 
Δημοσιεύσεις
01:06

Θα πρέπει να αναφέρω τις παρουσιάσεις που έχω κάνει; Εάν ναι, ποιες και με ποιο τρόπο; Συνοδεύεται από παράδειγμα. 
Παρουσιάσεις
02:23

Ποιες διακρίσεις ή βραβεύσεις να αναφέρω; Και με ποιον τρόπο; Αξιοποιήστε τις διακρίσεις σας ώστε να επικοινωνήσετε την αξία και την αποτελεσματικότητά σας. Συνοδεύεται από παράδειγμα. 
Βραβεία - Διακρίσεις - Υποτροφίες (α)
02:07

Τι μπορώ να παρουσιάσω ως "διάκριση", "βράβευση" ή "υποτροφία"; Τι στοιχεία να συμπεριλάβω στην καταχώρηση μίας διάκρισης ή βράβευσης;
Βραβεία - Διακρίσεις - Υποτροφίες (β)
01:35

Σε τι αφορά; Με ποιον τρόπο να παρουσιάσω τις γνώσεις μου σε ξένες γλώσσες, υπολογιστές, κλπ ώστε να εντοπίσει γρήγορα ο αναγνώστης το αντικείμενο και επίπεδο των γνώσεών μου; Συνοδεύεται από παράδειγμα. 
Επιπλέον δεξιότητες (πχ. γλώσσες, υπολογιστής, κλπ)
01:23

Να συμπεριλάβω τις δραστηριότητες του ελεύθερου μου χρόνου; Εάν ναι, ποιες; Και με ποιο τρόπο να τις παρουσιάσω; Συνοδεύεται από παράδειγμα. 
Ελεύθερος χρόνος / χόμπυ
02:06

Μία περίληψη των βασικών θεμάτων και αρχών που αφορούν στην ορθή σύνταξη του περιεχομένου ενός βιογραφικού.
Σύνοψη (α)
02:41

Σύνοψη των κυριοτέρων σημείων που αφορούν στο περιεχόμενο των σημαντικότερων ενοτήτων του βιογραφικού μας. 
Σύνοψη (β)
02:12
+
Μορφή βιογραφικού
12 Lectures 20:20
Σε αυτή την ενότητα θα εξετάσουμε κάποιες βασικές αρχές μορφοποίησης ενός βιογραφικού.
Εισαγωγή
01:15

Δομήστε το βιογραφικό σας με τη χρήση πίνακα, όχι απλά ως κείμενο.
Χρήση πίνακα
01:06

Πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα bullet points ή την παράγραφο για να αναφέρετε τα επιτεύγματα, τις αρμοδιότητες, την εμπειρία σας.
Bullet points & παράγραφος
02:42

Δύο παραδείγματα για τη χρήση bullet points ή παραγράφου κατά τη σύνταξη μίας καταχώρησης της επαγγελματικής μας εμπειρίας. 
Bullet points & παράγραφος (παράδειγμα)
00:28

Ο λευκός χώρος του βιογραφικού μας είναι σύμμαχός μας! Αξιοποιείστε τον και βοηθήστε τον αναγνώστη να εντοπίσει γρηγορότερα την ουσία του βιογραφικού σας. 
Λευκός χώρος
01:13

Δείτε μερικούς τρόπους αναγραφής των ημερομηνιών και επιλέξτε τον καταλληλότερο για εσάς. 
Ημερομηνίες
02:02

Διατηρήστε τις κατάλληλες αποστάσεις χαρακτήρων και σειρών. Δείτε έξυπνους τρόπους για να δώστε "αέρα" ανάμεσα σε δύο σειρές, χωρίς να αναλώσετε πολύ χώρο από το βιογραφικό σας. 
Αποστάσεις χαρακτήρων / σειρών
01:05

Δείτε πώς θα πρέπει να χρησιμοποιείτε τα περιθώρια του εγγράφου σας ώστε το βιογραφικό σας να διευκολύνει τον αναγνώστη να εντοπίσει ευκολότερα την ουσία του περιεχομένου.
Περιθώρια
01:04

Πλήρης ή αριστερή στοίχιση; Δείτε την παρουσίαση και των δύο και επιλέξτε. Συνοδεύεται από παράδειγμα.
Στοίχιση
01:00

Τι είδους γραμματοσειρά να χρησιμοποιήσουμε; Με ποιους τρόπους μπορούμε να δώσουμε έμφαση σε κάποια σημεία του βιογραφικού; Πότε και πως να χρησιμοποιούμε τα κεφαλαία, τα bold, την πλάγια γραφή ή την υπογράμμιση;
Γραμματοσειρά
02:25

Πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε το υποσέλιδο του βιογραφικού μας;
Υποσέλιδο
01:29

Περίληψη των βασικών αρχών που αφορούν στη μορφοποίηση του βιογραφικού σας. 
Σύνοψη
04:31
+
Στόχευση & αποστολή του βιογραφικού
4 Lectures 15:42
Πώς μπορώ να ετοιμάσω το βιογραφικό μου ώστε να στοχεύει κάθε φορά σε διαφορετικό αναγνώστη; 
Στόχευση (α)
04:31

Έχει σημασία η στοχευμένη αποστολή του βιογραφικού μου; Γιατί να μην το στείλω σε όσες περισσότερες θέσεις εντοπίσω; Δείτε τις απαντήσεις σε αυτή την ενότητα.
Στόχευση (β)
02:56

Πως πρέπει να στείλουμε το βιογραφικό μας; Αρκεί μία αποστολή με email χωρίς κάποιο μήνυμα ή υπογραφή; Θα δούμε τι πρέπει να προσέξουμε σε αυτό το τελευταίο μέρος της διαδικασίας ώστε να είμαστε βέβαιοι πως η πρώτη εντύπωση που θα κάνουμε είναι αυτή που θέλουμε. 
Αποστολή βιογραφικού (α)
03:53

Ανάλυση πραγματικού παραδείγματος αποστολής του βιογραφικού. Εδώ θα δούμε τη διαδικασία από την μεριά του παραλήπτη (εργοδότη). 
Αποστολή βιογραφικού (β)
04:22
+
Κλείσιμο
1 Lecture 01:33
Ευχαριστούμε πολύ που συμμετείχατε στο webinar!
Κλείσιμο
01:33
+
Παράρτημα
6 Lectures 11:37
Κατεβάστε και εκτυπώστε το αρχείο αυτό ώστε να κρατάτε σημειώσεις. Είναι δομημένο σύμφωνα με τις ενότητες του webinar. 
Αρχείο για να κρατάτε σημειώσεις (κατεβάστε το και εκτυπώστε το)
6 pages

Σημειώσεις που αφορούν στα σημαντικά σημεία κάθε ενότητας του webinar. 
Σημειώσεις (κατεβάστε το και εκτυπώστε το)
11 pages

Παράδειγμα σύνταξης επαγγελματικής εμπειρίας. Το παράδειγμα βασίζεται σε πραγματική περίπτωση και θα δούμε πως είχε αρχικά συντάξει ένας υποψήφιος μία από τις θέσεις εργασίας του και πως αυτή εξελίχθηκε. 
Παράδειγμα σύνταξης επαγγελματικής εμπειρίας 1
04:28

Παράδειγμα σύνταξης επαγγελματικής εμπειρίας. Το παράδειγμα βασίζεται σε πραγματική περίπτωση και θα δούμε πως είχε αρχικά συντάξει ένας υποψήφιος μία από τις θέσεις εργασίας του και πως αυτή εξελίχθηκε. 
Παράδειγμα σύνταξης επαγγελματικής εμπειρίας 2
03:07

Όσοι δεν έχουν ιδιαίτερη εξοικείωση με τη δημιουργία και χρήση πινάκων στο MS Word, θα δουν πώς μπορούν να αξιοποιήσουν αυτή τη δυνατότητα ώστε να βελτιώσουν τη μορφή του βιογραφικού τους. 
Δημιουργία πίνακα στο word
04:02

Δείγμα της βεβαίωσης παρακολούθησης. Η κανονική βεβαίωση παρακολούθησης θα στέλνεται μέσω email σε όσους έχουν ολοκληρώσει το webinar. 
Preview 1 page
About the Instructor
Δημήτρης Διαμαντής
5.0 Average rating
1 Review
8 Students
1 Course
Σύνταξη βιογραφικών

Έχω διαχειριστεί το Γραφείο Διασύνδεσης του Αμερικανικού Κολλεγίου Θεσσαλονίκης, ενώ προσφέρω συμβουλευτική σε ανέργους, νέους επαγγελματίες και φοιτητές αναφορικά με τη σύνταξη του βιογραφικού τους και την προετοιμασία τους για συνέντευξη. Το πλήθος των βιογραφικών που έχω μελετήσει, ανασυντάξει και βελτιώσει μου έχει προσφέρει μία σε βάθος κατανόηση των θεμάτων που αφορούν στην ορθή προετοιμασία ενός βιογραφικού. Επίσης, η εμπειρία μου έχει εμπλουτιστεί σημαντικά από την επιχειρηματική μου δραστηριότητα, όπου έχω την ευκαιρία να βιώσω προσωπικά τη χρήση ενός βιογραφικού από τη μεριά του εργοδότη. 

Έως τώρα, όλοι οι υποψήφιοι των οποίων τα βιογραφικά περάσαν από τα χέρια μου, όχι μόνον είχαν συνεντεύξεις τις πρώτες δύο εβδομάδες από την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας, αλλά είχαν και προσφορές για εργασία, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη.