Google Drev - kom godt i gang
5.0 (4 ratings)
Instead of using a simple lifetime average, Udemy calculates a course's star rating by considering a number of different factors such as the number of ratings, the age of ratings, and the likelihood of fraudulent ratings.
402 students enrolled
Wishlisted Wishlist

Please confirm that you want to add Google Drev - kom godt i gang to your Wishlist.

Add to Wishlist

Google Drev - kom godt i gang

Google Drev er Google´s fantastiske platform, som du kan bruge til at oprette dokumenter og samarbejde med andre om dem.
5.0 (4 ratings)
Instead of using a simple lifetime average, Udemy calculates a course's star rating by considering a number of different factors such as the number of ratings, the age of ratings, and the likelihood of fraudulent ratings.
402 students enrolled
Created by Poul Erik Lovskov
Last updated 12/2013
Danish
Price: Free
Includes:
  • 1 hour on-demand video
  • 1 Article
  • 1 Supplemental Resource
  • Full lifetime access
  • Access on mobile and TV
  • Certificate of Completion
What Will I Learn?
  • Når du har arbejdet dig igennem dette kursus, vil du være i stand til at håndtere dokumenter i Google Drev. Du vil også have lært hvordan det er muligt at dele og samarbejde om dokumenter.
View Curriculum
Requirements
  • Du har brug for en computer med en opdateret webbrowser og en internetforbindelse.
Description

I dette kursus vil jeg gennemgå hvordan du opretter en Google Konto og dermed får adgang til Google Drev og nogle af de andre tjenester i Google universet.

Der vil være trin for trin vejledninger og screencasts, som vil føre dig igennem alle de nyttige funktioner. Du kan sikkert få noget ud af kurset uanset om du er helt på bar bund eller allerede er gået i gang med Google Drev. Kurset er bygget op så du kan hoppe frem til det niveau du der passer til dig

Who is the target audience?
  • Kurset henvender sig til alle der har behov for at udarbejde- og arbejde med dokumenter.
Students Who Viewed This Course Also Viewed
Curriculum For This Course
10 Lectures
01:20:54
+
Introduktion til Google Drev
8 Lectures 01:05:58

Her kan du se trin for trin hvordan du opretter en ny Google Konto. Har du allerede en Google Konto du vil bruge, kan du bare springe dette afsnit over. Du kan også oprette en ekstra konto hvis du skulle have behov for det.

Du skal have en Google Konto
8 pages

Her får du en forklaring på Google Drev´s hovedfunktion - mappe- og filoversigten. I det følgende vil jeg gennemgå de forskelige dokumenttyper, der kan oprettes inde fra Google Drev.

Dokumenter lavet med Google Drev´s programmer tæller ikke med i den plads man har til rådighed på Google Drev. Fremmede filer (word, powerpoint, billeder og video) optager plads. Som udgangspunkt har man 7 GB - det rækker langt. Hvis man ønsker mere plads, er det ganske billigt at tilkøbe ekstra plads.

Her er Google Drev
10:04

Her gennemgår jeg tekstbehandlingsprogrammet i Google Drev. Vi kigger også på hvordan man kan dele og samarbejde om et dokument.

Google Dokument - Tekstbehandling
13:12

Et godt præsentationsprogram er der mange der har brug for. Det mest kendte er nok Microsoft Powerpoint, som helt bestemt er et fantastisk program, der kan mange ting (næsten alt). I Google Drev er det også muligt at lave præsentationer. Her er der ikke så mange muligheder, men der er nogle som ikke findes andre steder. Jeg vil på det kraftigste anbefale et nærmere kig på Præsentation i Google Drev.

Google Dokument - Præsentation
12:51

Regneark i Google Drev er et godt alternativ til Excel. Der er selvfølgelig ikke alle de samme faciliteter, men de vigtigste funktioner der der og så mulighederne for at samarbejde.

Google Dokument - Regneark
04:25

Elektroniske formularer har mange anvendelsesmuligheder. Det kan være evaluering af undervisningsforløb, tilmelding til arrangementer eller i det hele taget opsamling af data. De informationer der bliver tastet ind i formularerne, opsamles i regneark, så man hermed har mulighed for at bearbejde data.

Google Dokument - Formular
08:26

Her kigger vi på tegneprogrammet i Google Drev. Der er ikke så mange funktioner, men har man brug for et diagram eller en illustration, er det nok værd at kigge lidt på tegneprogrammet.

Google Dokument - Tegning
07:09

I dette afsnit kigger vi på muligheden for at anvende andre filtyper i Google Drev. Det er muligt at uploade næsten alle typer af dokumenter og eventuelt se dem med den indbyggede "viewer". På den måde er det muligt at se/læse dokumenter selvom man ikke har det program som der skal bruges til at læsedet. Vi ser også på hvordan det er muligt at vise/dele videoer fra Google Drev.

Google Drev - video og andre filtyper
09:51
+
Google Drev på mobile enheder
2 Lectures 06:41
Android og iOS
00:29

Her viser jeg hvordan det er muligt at arbejde i Google Drev fra en iPad.

Google Drev på en iPad
06:12
About the Instructor
Poul Erik Lovskov
5.0 Average rating
4 Reviews
402 Students
1 Course
IT konsulent - Teknologi og Metode i UCSJ

Arbejder med Academic IT i University College Sjælland. Mange års erfaring med undervisningsteknologier. LMS, e-læring, web 2.0 teknologier, video/screencast og mobile enheder.

LMS Fronter - Adobe Connect - Screencastprogrammer (Screenflow og Camtasia) - Lydredigering (Adobe Audition og Hindenburg Journalist) - Lyd og videooptagelse med mobile enheder. Dette er blot det jeg arbejder mest med. Jeg skriver mange it-vejledninger og laver screencasts og har stor interesse i at formidle det tekniske stor, så almindelige mennesker forstår det.