Gøril H. Florvaag

Business advisor

Jeg heter Gøril H. Florvaag og jeg driver butikkutvikler.no.

Jeg hjelper butikkeiere og -drivere med å profesjonalisere driften og øke inntjeningen. Mange butikkeiere og -drivere sliter med å drive lønnsomt og samtidig beholde gnisten. Er dette velkjent? Slik var det også for min del. Jeg har drevet både egen og andres butikker, og har vært nære på ”å brenne opp alt kruttet”. Jeg har jobbet i butikk av og på siden jeg var 15 år gammel, og har gjennom disse årene lært mange nyttige strategier for å optimalisere driften og ha hjertet med meg i det jeg driver med. I dag lever jeg av å hjelpe andre med sin butikkdrift.


Tidligere kunne man stå bak kassen og vente på de faste kundene som man tjente helt ok på. I dag er jungelen av tilbud enorm og det er kundene som setter premissene. Da nytter det ikke lenger med en passiv holdning, mens du sliter deg ut for å holde butikken åpen. Det er på tide å tenke nytt og være i stand til å gjennomføre endringer, slik at kunden velger deg også i fremtiden. Ikke kast bort tiden med raske løsninger og ”gode kjøp” fra dine leverandører uten gjennomtenkte planer, men invester i fremtiden og tenk langsiktig. Butikkutvikler.no gir deg verktøyene, strategiene og gnisten du trenger for fremtiden.

Jeg har mange hatter som jeg skifter ofte! Ofte har jeg flere på samtidig! Hattene jeg bruker (i tilfeldig rekkefølge): Mamma, kjæreste, venn, søster, engasjert, gründer, arbeidssom, kreativ, østlending i Rogaland, lesehest, engasjert raus, varm, bløthjertet, direkte, ærlig, konstruktivt kritisk, byjente, begeistret, sofagris.

Jeg elsker å være kreativ, jeg er kursoman og nysgjerrig på nye ting. Jeg er selvlært, utdannet, kurset, eksaminert innenfor et bredt spekter - både med tanke på bransjer og arbeidsområder.

Som selvstendig næringsdrivende styrer jeg mine egne arbeidsdager og trives med det. Jeg går inn i ting helhjertet! Dessuten følger jeg Pippis ordspråk: "Det har jeg ikke gjort før, så det går sikkert bra!".

Jeg bygget opp nettverket Driftige damer, som er et nettverk for kvinnelige gründere og de som drømmer om å bli det.

Mine mange interesserer og forskjellige jobber har ført meg til folk, aktiviteter, steder og opplevelser som har vært med å forme meg til den jeg er i dag. Livet er en læringsprosess, og vi beveger oss fremover dag for dag, dersom vi tør å ta skrittet utenfor komfortsonen - og ikke tar hensyn til janteloven.

  • Students
    19
  • Courses
    1
  • Reviews
    5

Courses taught by Gøril H. Florvaag