Creëer je eigen toekomst

Maurice Kok leert jou hoe je alles kunt creëren wat je wilt d.m.v. wet van aantrekking en persoonlijke groei.
5.0 (1 rating)
Instead of using a simple lifetime average, Udemy calculates a
course's star rating by considering a number of different factors
such as the number of ratings, the age of ratings, and the
likelihood of fraudulent ratings.
6 students enrolled
$19
$20
5% off
Take This Course
 • Lectures 39
 • Length 3 hours
 • Skill Level All Levels
 • Languages Dutch
 • Includes Lifetime access
  30 day money back guarantee!
  Available on iOS and Android
  Certificate of Completion
Wishlisted Wishlist

How taking a course works

Discover

Find online courses made by experts from around the world.

Learn

Take your courses with you and learn anywhere, anytime.

Master

Learn and practice real-world skills and achieve your goals.

About This Course

Published 3/2015 Dutch

Course Description

In deze cursus neemt Maurice je mee om jouw toekomst te creëren. De basis stappen van de Wet van Aantrekking worden uitgelegd. Deze stappen worden uitgebreid beschreven en er wordt dieper op ingegaan. Er word uitgelegd; waarom deze stappen er zijn, hoe jij deze stappen kunt doen, hoe je deze stappen kunt ervaren en wat jij voor deze stappen kunt doen. Ook worden de ervaringen van Maurice per hoofdstuk uitgebreid voor gelegd om zo een beter beeld te krijgen van de Wet van Aantrekking in een werkelijke situatie; welke weg heeft Maurice bewandeld en wat is hij tegen gekomen in zijn avontuur.

Naast de stappen van de wet van aantrekking wordt er aandacht besteed aan gevoel en intuïtie. Hoe jij kunt luisteren naar jouw gevoel, waarom dit belangrijk is en hoe jij op jouw pad kunt wandelen en jouw creaties kunt laten uitkomen.

Ook wordt er aandacht besteed aan persoonlijke ontwikkeling; waarom dit belangrijk is en hoe jij jouw avontuur van persoonlijke ontwikkeling kunt combineren en kunt gebruiken om jouw toekomst te creëren.

What are the requirements?

 • Mijn cursus is gemaakt voor de bewuste en gevoelige indigo jongere die weet dat je alles kunt creëren waar je van droomt, maar soms nog moeite heeft om het geluk, de liefde en de vrijheid te realiseren.

What am I going to get from this course?

 • Liefde, geluk en vrijheid in jouw leven kunt toelaten
 • Rijkdom in alle opzichten in jouw leven kunt toelaten
 • Gezond zijn en een fit lichaam in jouw leven kunt toelaten
 • Leeft in voldoening en luistert naar jouw hart
 • Hoe jij creëren in jouw dagelijks leven gebruikt
 • Hoe jij jouw dromen kunt laten uitkomen
 • Hoe jij jou super kunt voelen en jij in de positieve flow van jouw leven kunt stappen
 • Hoe jij jouw hoofd rust kunt geven
 • Hoe je gebalanceerder door het leven kunt

What is the target audience?

 • Je jouw toekomst wilt creëren
 • Je (verder) wilt verdiepen in de Wet van Aantrekking
 • Je duidelijkheid wilt hoe jij je verder kunt ontwikkelen
 • Je wilt weten hoe je bij jouw dromen komt

What you get with this course?

Not for you? No problem.
30 day money back guarantee.

Forever yours.
Lifetime access.

Learn on the go.
Desktop, iOS and Android.

Get rewarded.
Certificate of completion.

Curriculum

Section 1: Introductie van de cursus
03:37

Maurice Kok leert hoe jij jouw toekomst kunt creëren, bewuster en intenser kunt genieten van het leven. D.m.v. de wet van aantrekking en persoonlijke groei.

Section 2: Cursus deel 1: Voorbereiding
00:44

Wet van Aantrekking is een onderdeel van de betaalde thuisstudie. In dit hoofdstuk worden de basis principes van de Wet van Aantrekking doorgenomen.

Article
Meditatie is en hoofdstuk uit de betaalde thuisstudie. Jij leer hoe je mediteert, wat voor invloed meditatie heeft op het creëren en hoe ik mediteer.
07:55

In deze video leg ik hou je ik mediteer, je leert wat belangrijk is bij het mediteren, hoe je hulpmiddelen kunt gebruiken en hoe jij het optimale haalt uit meditatie in combinatie met jouw creaties.

Article

Aarden is een hoofdstuk in de betaalde thuisstudie. Je leert hoe je aard, waarom aarden belangrijk is voor jouw creaties & vibe, hoe ik mij aard en mijn ervaring.

10:20

In de video aarden leg ik uit hoe aarden werkt, waarom aarden belangrijk is en hoe jij aarden kunt gebruiken om jouw toekomst te creëren.

Article

Dankbaar is een hoofdstuk in de betaalde thuisstudie. Je leert hoe je dankbaar gebruikt om te creëren, waarom dit belangrijk is en hoe ik dankbaar gebruik.

02:38

Duidelijkheid is en hoofdstuk in de thuisstudie. Je leert hoe je duidelijk bent in wat je wilt, hoe ik vergat duidelijk te zijn en waarom dit belangrijk is.

Voorbereiding
3 questions
Section 3: Vraag alles waar je van droomt.
Article

Schrijven is een hoofdstuk in de thuisstudie. Je leert hoe je vraagt d.m.v. schrijven, waarom het belangrijk is en hoe je dit toepast bij het creëren van jouw toekomst.

06:16

In deze video leg ik uit hoe jij vragen kunt gebruiken bij het creëren. Ik geef een voorbeeld hoe jij een dag in jouw toekomst kunt gebruiken om de juiste vibe te krijgen.

02:32
Moodboard is een hoofdstuk in de thuisstudie. Je leert hoe je vraagt d.m.v. een moodboard, waarom het belangrijk is en hoe je dit toepast bij het creëren van jouw toekomst.
Article

voelen is een hoofdstuk in de thuisstudie. Je leert hoe je voelt, waarom het belangrijk is, hoe je dit toepast bij het creëren en wat mijn ervaring is.

Voelen en Creaties Video
08:17
Section 4: Ontvang en sta open om jouw dromen te laten komen.
02:52

Loslaten is een hoofdstuk in de thuisstudie. Je leert hoe je loslaat wat je wilt, waarom het belangrijk is en hoe je dit toepast bij het creëren van jouw toekomst.

Article

vertrouwen en geloof is een hoofdstuk in de thuisstudie. Je leert hoe je vertrouwen en geloof kunt krijgen, waarom het belangrijk is om te vertrouwen dat het komt.

Hoe krijg ik meer vertrouwen en geloof in het creëren?
07:33
Article

Ontvangen is een hoofdstuk in de thuisstudie. Je leert hoe je ontvangt, waarom het belangrijk is en hoe je dit toepast bij het creëren van jouw toekomst.

Creëren, vragen en ontvangen?
3 questions
Section 5: Zorg voor een goede energie om je super te voelen.
Article

Geïnspireerde actie is een hoofdstuk in de thuisstudie. Je leert wat geïnspireerde actie is, waarom het belangrijk is en hoe je dit toepast bij het creëren van jouw toekomst.

Hoe gebruik jij geïnspireerde actie?
06:42
Article

Verhogen van vibe is een hoofdstuk in de thuisstudie. Je leert hoe jouw vibe verhoogd, waarom het belangrijk is en wat de ervaringen van Maurice Kok zijn.

Hoe verhoog jij jouw vibe
09:01
04:18

Positieve focus is een hoofdstuk in de thuisstudie. Je leert hoe jij je focust, waarom het belangrijk is en hoe je dit toepast bij het creëren van jouw toekomst.

Article

Deel jouw dromen is een hoofdstuk in de thuisstudie. Je leert hoe jij jouw dromen deelt, waarom het belangrijk is en hoe je dit toepast bij het creëren van jouw toekomst.

05:03

In deel jouw dromen leer je hoe je jouw vibe en momentum, d.m.v. jouw dromen te delen, kunt gebruiken voor jouw creaties.

Section 6: Weet waar je aandacht aan moet besteden.
03:13

Timing is een hoofdstuk in de thuisstudie. Je leert hoe weet als het de juiste timing is, waarom het belangrijk is en geeft Maurice een voorbeeld uit zijn eigen ervaring.

02:07
Focus op wat je wilt is een hoofdstuk in de thuisstudie. Je leert hoe jouw focus gebruikt, waarom het belangrijk is en hoe jij momentum opbouwt voor wat jij wilt.
Article

Focus op weerstandloos is een hoofdstuk in de thuisstudie. Je leert hoe kunt creëren zonder weerstand, waarom het belangrijk is en wat mijn ervaringen zijn.

Hoe focus jij je op weerstandloos?
04:22
een goede enerergie en waar besteed je aandacht aan?
3 questions
Section 7: start jouw cash flow
Article

Passie is een hoofdstuk in de thuisstudie. Je leert wat voor jou een passie is, waarom dit belangrijk is en hoe jij jouw passie kunt gebruiken voor creëren.

Hoe gebruik jij jouw passie voor creaties?
03:55
Article

Vrienden maken met geld is een hoofdstuk in de thuisstudie. Je leert hoe jij geld kunt toelaten in jouw leven en wat Maurice zijn ervaringen zijn.

Hoe maak jij vrienden met geld
08:26
01:58

Weggeven is een hoofdstuk in de thuisstudie. Je leert waarom het weggeven positief is voor jouw creaties en hoe je geeft als het waardevol is wat je hebt.

Section 8: Jouw lichaam en geest zo confortabel mogelijk maken
02:36

Maak jouw lichaam schoon is een hoofdstuk in de thuisstudie. Je leert hoe jij jouw innerlijke opschoont, waarom dit belangrijk is en wat Maurice zijn ervaring is.

02:58

Vergeven is een hoofdstuk in de thuisstudie. Je leert hoe jij kunt vergeven, waarom dit belangrijk is en de ervaring van Maurice met vergeven.

Article

Houd jouw lichaam fit is een hoofdstuk in de thuisstudie. Je leert hoe jij jouw lichaam fit houd, waarom dit belangrijk is voor creëren en de ervaring van Maurice.

Hoe houd ik mijn lichaam fit?
05:56
03:07

Gebruik de natuur is een hoofdstuk in de thuisstudie. Je leert hoe jij de natuur kunt gebruiken, waarom dit belangrijk is en de ervaring van Maurice met de natuur.

Geld en creaties
4 questions
Section 9: Een extra handje gebruiken?
Article
Na deze cursus weet je hoe jij jouw toekomst kunt creëren, zullen er deuren voor jou open gaan. Deuren die jij anders niet tegen was gekomen of opgemerkt zult hebben.

Students Who Viewed This Course Also Viewed

 • Loading
 • Loading
 • Loading

Instructor Biography

Maurice Kok, Teacher of the Law of Attraction and Personal grow

Ik ben geboren als een Indigo kind, de wereld om mij heen was hier nooit bewust van.
En ook ik als kind was er niet bewust van, ik dacht dat het normaal was en dat iedereen de ervaringen die ik had wel zou hebben.Mijn eigen bewustwording begon op mijn 16de, in de jaren van persoonlijke ontwikkeling en verdieping, kwam de wet van aantrekking op mijn pad. Ik leerde hoe ik mijn leven positief kan beïnvloeden, mijn creaties sneller uitkwamen en ik werd steeds bewuster en beter in het creëren.Ik creëerde vrijheid, liefde en geluk. Niet alleen dit maar ook rijkdom, een auto die ik altijd wilde en vakanties naar onder andere Nieuw Zeeland, Dubai en Hawaï. Creëren werd onderdeel van mijn dagelijks leven; parkeerplaatsen, liefde, vrijheid, geluk, tijd, spullen, drinken, eten en geld.Tijdens mijn werkzaamheden in mijn andere bedrijf, kwam ik er achter dat creëren steeds meer een passie van mij is geworden en dat ik er dagelijks mee bezig ben en kan zijn. Na met een aantal vrienden gesproken te hebben, die heel enthousiast waren, heb ik besloten om mijn kennis en ervaringen te delen met jou. Zodat jij het leven van je dromen kan leiden!


Awake today and create your own future!

Ready to start learning?
Take This Course