Tutorial WhatsApp adverteren (WhatsApp Marketing)
0.0 (0 ratings)
Course Ratings are calculated from individual students’ ratings and a variety of other signals, like age of rating and reliability, to ensure that they reflect course quality fairly and accurately.
1 student enrolled

Tutorial WhatsApp adverteren (WhatsApp Marketing)

Start nu met WhatsApp advertenties en kom persoonlijk in contact met je potentiële klanten!
0.0 (0 ratings)
Course Ratings are calculated from individual students’ ratings and a variety of other signals, like age of rating and reliability, to ensure that they reflect course quality fairly and accurately.
1 student enrolled
Created by Linda Groot
Last updated 5/2020
Dutch
Current price: $13.99 Original price: $19.99 Discount: 30% off
5 hours left at this price!
30-Day Money-Back Guarantee
This course includes
 • 37 mins on-demand video
 • 1 downloadable resource
 • Full lifetime access
 • Access on mobile and TV
 • Certificate of Completion
Training 5 or more people?

Get your team access to 4,000+ top Udemy courses anytime, anywhere.

Try Udemy for Business
What you'll learn
 • Je leert Facebook en Instagram advertenties opzetten waarbij je je potentiële klanten direct leidt naar een WhatsApp gesprek
 • Je leert stap voor stap hoe je een WhatsApp advertentie maakt. In de video kijk je mee op mijn scherm welke stappen ik zet in Facebook Advertentiebeheer om een WhatsApp advertentie te maken.
Requirements
 • Facebook account
 • Facebook pagina
Description

Wist je dat je WhatsApp kunt inzetten in je Facebook/Instagram advertenties? Je kunt je potentiële klanten advertenties laten zien in Facebook en Instagram waarbij ze via de actieknop met 1 klik geleid worden naar een WhatsApp gesprek met jou.

De kennis die ik je in deze training ga mee geven, levert het je volgende op:

✅ Je kunt Facebook en Instagram advertenties opzetten waarbij je je potentiële klanten direct leidt naar een WhatsApp gesprek

✅ Door het persoonlijke karakter van WhatsApp creëer je een vertrouwensband en zullen potentiële klanten eerder geneigd zijn bij je te kopen

✅ WhatsApp is daarom heel goed in te zetten bij retargeting: overtuig je warme doelgroep met persoonlijke tips en adviezen

✅ Je onderscheidt je van de concurrentie, want WhatsApp wordt nog niet veel gebruikt met adverteren

9 op de 10 Nederlanders maakt gebruik van WhatsApp: dikke kans dus dat jouw doelgroep hier ook op zit


Wat is WhatsApp adverteren (of WhatsApp marketing)?

Dit is niet zoals bij Facebook en Instagram dat je tussen de berichten door advertenties te zien krijgt, maar het gaat om advertenties die je in Facebook en Instagram te zien krijgt waarbij je via een actieknop met 1 klik geleid wordt naar een WhatsApp gesprek (i.p.v. naar een website) met de adverteerder.

Waarom zou je WhatsApp adverteren willen inzetten?

✅ Het is een laagdrempelige manier van contact en redelijk anoniem. Veel mensen pakken niet zo snel de telefoon, maar zijn wel bereid om te chatten.

✅ Het is persoonlijk contact en daarom vooral goed in te zetten bij potentiële klanten. Mensen die nog niet zeker zijn of ze bij jou willen kopen kun je d.m.v. een WhatsApp gesprek voorzien van persoonlijke tips en adviezen. ?

✅ Het wordt op dit moment nog niet veel gebruikt, dus doe er je voordeel mee om je zo te onderscheiden van de concurrentie. ?

✅ WhatsApp groeit nog steeds, in Nederland zijn er 12,1 miljoen gebruikers, dat is 9 op de 10! Hier liggen dus veel kansen voor jou als ondernemer!

Wat krijg je in de tutorial?

 • Ik leg je stap voor stap uit hoe je een WhatsApp advertentie maakt aan de hand van een duidelijke video en de belangrijkste punten nog eens samengevat in een handige ebook

 • In de video kijk je mee op mijn scherm welke stappen ik zet in Facebook Advertentiebeheer om een WhatsApp advertentie te maken

 • Uitleg over de WhatsApp Business app: waarom zou je dit willen gebruiken in combinatie met WhatsApp adverteren

De tutorial is ook geschikt voor beginners!

Who this course is for:
 • Ondernemers, bedrijfseigenaren, marketeers die (willen gaan) adverteren op Facebook en daarbij ook WhatsApp willen gaan inzetten om potentiële klanten te bereiken.
Course content
Expand 7 lectures 36:54
+ Tutorial WhatsApp adverteren (WhatsApp Marketing)
7 lectures 36:54

Download het ebook waarin ik de belangrijkste punten uit de video nog eens heb samengevat, zodat je alles rustig kan nalezen.

Preview 01:13
Wat is WhatsApp adverteren en wat is het niet
01:14
Wat is de WhatsApp Business app
02:20
Hoe maak je een WhatsApp advertentie - deel 2
22:11
Afsluiting
00:39