What you'll learn
- TMGD/ADR nedir? Araçlar ve Tanklar nelerdir?
Requirements
- Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı Eğitim Kurumu( TMGDE') dan zorunlu eğitimi tamamlamak gerekir.
Description
Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanlığı eğitimi aldınız ve konulara hakimiyetinizin tam olmadığını mı düşünüyorsunuz. O zaman doğru yerdesiniz.
Karantina seçenekleri evlerimizde olduğumuz bu günlerde ev konforunda aklınızdaki tüm sorularınız cevaplarını bulabilirsiniz. Ahmet Cayık'ın konusunda TMGD Akademi A.Ş. Bursa tarafından verilen derslerimiz de en yüksek verimi alacaksınız. İstediğiniz saat, gerekli yer, gerekli cihazla kursa erişim sağlamanız gerekir. O zaman ne bekliyorsunuz?
TMGD / ADR'ler için deneyimli eğitici Ahmet Cayık'ın yaptığı eğitimlerin ilk bölümü olan sınıflandırmayı sizinle paylaşmaktan onur duyarız.
Asıl eğitime ek olma özelliği taşıyan kursumuz, 6 ayrı kurstan oluşması planlıyor. Araçlar ve Tanklar üçüncü kurs aşamasıdır. Yoğun bir eğitim ev rahatlığında, istediğiniz zaman zarfında dinleme fırsatını sizlere sunuyoruz. İyi seyirler dileriz.
Who this course is for:
- TMGD olmak isteyen, Şirketinde ADR Uygulamasına hakim olmak isteyen herkes
Course content
- Preview20:35
- 16:52ARAÇLAR VE TANKLAR 1_1
- 12:49ARAÇLAR VE TANKLAR 1_2
- 14:23ARAÇLAR VE TANKLAR 1_3
- 15:41ARAÇLAR VE TANKLAR 2_1
- 23:02ARAÇLAR VE TANKLAR 2_2
- 15:04ARAÇLAR VE TANKLAR 2_3
- 24:07ARAÇLAR VE TANKLAR 2_4
- 15:54ARAÇLAR VE TANKLAR 3_1
- 17:08ARAÇLAR VE TANKLAR 3_2
- 15:00ARAÇLAR VE TANKLAR 3_3
- 13:05ARAÇLAR VE TANKLAR 3_4
Instructor
10 OCAK 1968 tarihinde ESKİŞEHİR’ de doğdum. Babam işçi emeklisi, annem ev hanımıdır. İki erkek kardeşim var.
İstanbul Ümraniye Ahmet Cevdet Paşa ilkokulunu(1980), Kadıköy Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulunu(1983), Kuleli Askeri Lisesini(1987), Ankara Kara Harp Okulunu(1991) bitirdim. Konya Selçuk Üniversitesinde Yönetim ve Organizasyon Alanında yüksek lisans eğitimini tez aşamasında bıraktım.
Kara Kuvvetleri Komutanlığı’ nda Subay olarak İkmal sınıfında kıt’a ve kurumlarda lojistik hizmetlerinde görevlerde bulunduktan sonra 2010 yılında emekli oldum.
Mayıs 2013 tarihinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca verilen ilk ADR (Tehlikeli Malların Uluslararası Karayolunda Taşınması Hakkında Avrupa Anlaşması) eğitimini müteakip SRC 5 Eğitici Sertifikası aldım. Haziran 2013 döneminde Direksiyon eğitimi öğreticiliği sertifikası, Temmuz 2013 tarihinde ise Çevre ve trafik öğreticiliği sertifikasını aldım. Aralık 2014 tarihinden bu yana ADR/RID/IMDG CODE Tehlikeli Madde Güvenlik Danışmanı Eğiticisi (TMGDE) sertifikası sahibiyim ve Ocak 2015 tarihinden beri İzmir, Bursa, ve Denizli’ de lisans mezunu isteklilere eğitim vermekteyim.
1992 yılından bu yana B sınıfı ehliyet sahibiyim. Yeterli seviyede bilgisayar ve Office programlarını kullanmaktayım. Yabancı dil olarak İngilizcem iyi seviyededir.
Yürüyüş ve koşu yapmayı seyahat etmeyi severim. İlgi alanlarım hakkında araştırma yapmayı severim, imkan dahilinde lojistik alanında akademik kariyer yapmayı planlıyorum.
Sigara kullanmıyorum. Evli ve üç erkek çocuk sahibiyim.