Sanal sınıf uygulamalarını kullanmayı öğreniyorum
Requirements
- Bu eğitim için temel bilgisayar kullanma becerilerine sahip olmanız yeterli.
Description
Eğitimin temel amacı öğretim süreçlerinin etkili ve verimli yürütülmesine katkı sağlayan yeni nesil öğretim araçları ile eğitimcileri tanıştırmak ve bu öğretim araçlarının nasıl kullanılacağı konusunda etkinlik örnekleri sunmaktır.
Eğitim sonunda edinilen kazanımlarla ders içeriklerinin, ders etkinliklerinin, ders anlatımı ve ölçme/değerlendirme süreçlerinin görsel ve işitsel olarak zenginleştirilmesi amaçlanmaktadır. Ayrıca katılımcıların bu süreçleri nitelikli ve etkili biçimde gerçekleştirmesine katkı sağlaması beklenmektedir. Kursumuz tamamen ücretsizdir.
Who this course is for:
- Eğer Eğitim Fakültesinde öğrenim görüyorsanız, öğretmenlik mesleğine başlamadan önce kendinizi çağın gerekliliklerine uygun hale getirebilirsiniz.
- Yıllardır öğretmenlik yapan biriyseniz, öğretme araçlarınıza bir yenisini ekleyerek mesleki gelişiminiz için güzel bir adım atabilirsiniz.
- Bir okul, kurs, etüt merkezi sahibiyseniz, Google Meet'in kurumunuza sağlayacağı katkılar için öncelikle sizler bu eğitimi almalısınız. Daha sonra da çalışanlarınızın çizdiğiniz yolda kendilerini geliştirmeleri için bu eğitimi almalarını sağlayabilirsiniz.
- Eğer özel ders veren bir eğitmenseniz (yoga, müzik, resim, dans, matematik veya herhangi bir ders) Google Classroom ile kullandığınız eğitim araçlarına bir yenisini ekleyebilirsiniz, sizden kilometrelerce ötede yaşayan öğrencileriniz için Google Classroom ile etkili bir öğrenme ortamı yaratabilirsiniz.
Instructors
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa. Bilgisayar ve eğitim teknolojileri eğitimi 4 sınıf öğrencisiyim. Her zaman ve her yerde öğrenme bağlamında udemy’nin çok önemli bir platform olduğunu düşünüyorum. C#, Mssql, JavaScript, CSS,Html dillerini öğreniyor ve öğretmeye çalışıyorum. Adobe animate, photoshop kullanıcısıyım. Hobilerim spor yapmak, film izlemek, yüzmek, kitap okumak . Udemy üzerinden herkes ile her yerde eğitim tam bana göre.
Marmara Üniversitesi Matematik Öğretmenliğinden mezunum. 1996-2008 yılları arasında İstanbul'da devlet ve özel okullarda matematik öğretmenliği ve bilgi işlem yöneticisi olarak çalıştım. 2005 yılında bilişim alanında doktoramı tamamladım. 2008 yılından beri İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi olarak çalışmaktayım. Uzaktan eğitim ve öğretim teknolojileri konularında çalışmalar yapıyorum.
2015 yılında lise eğitimimi somalide bitirdim, İstanbul üniversitesi cerrahpaşa Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölümünde son sınıf öğrencisiyim. Ana dilim dişinda Türkçe ve İgilizce biliyorum. Hedefim Bilişim Teknolojileri alanında kendimi geliştirmeye devam etmek ve web 02 araçları ile ilgili eğitimler düzenlemek. Okumak ve yürüyüş yapmak ise hobilerim arasında yer alıyor.
İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa da son sınıf öğrencisiyim. Kursumuzun içeriğinde sanal sınıf uygulamalarindan oluşan eğitim setimiz yer alıyor.Bu anlamda kolaylıkla eğitim serimizi kullanabilirsiniz.Udemy platformunda faydalı içerikler üretip bunu sizlerle sunmak istedik . Sonucunda ise güzel bir çalışma ortaya çıkardığımızı düşünüyorum .Sizde hemen eğitim setimizden yararlanmak isterseniz rahatlıkla faydalanabileceğinizi söylemek isterim .Grup arkadaşlarımla oldukça faydalı içerik ürettiğimizi düşünüyorum.İyi öğrenmeler.