
https://app.quickshipper.com/signup adresinden üyelik oluştururken kursumuza özel olan indirim kodu: "QS2023EY" ve satış temsilcisi kodu:440 bilgileriyle kayıt olun ve indirimli fiyatlar ile gönderim yapın. Ek olarak Quickshipper ekipleri sizlere tüm kargolama süreçlerinde yardımcı olacak. Kayıt olurken indirim kodu bölümünü doldurmayı unutmayın! İndirim kodumuz sürekli olarak geçerli olacak. (temsilci: Betül Hanım)
Merhaba,
Ben Emre Yılmaz, 4 yıldır Amazon üzerinde satış yapmaktayım ve tüm bilgi birikimimi uygulamalı bir şekilde size gösteriyorum.
Pratik Amazon ABD Private Label Eğitimi ile birlikte;
Amazon'da satış yapmayı öğrenecek,
Hesap açabilecek,
Ürün araştırabilecek (New releases, Jungle Scout ve daha bir çok metot),
Satacağınız ürünleri en doğru şekilde listeleyecek (Ürün açıklaması, bullet pointler),
A+ Content ve mağaza store'u oluşturabilecek,
Pazarlama ve reklam ayarlarını (Amazon PPC) en doğru şekilde oluşturacak
Satış sonrası müşteri iletişimini ve yaşanacak sorunları karşısında Amazon ile iletişimi yapabilecek,
Amazon panelini tanıyacak ve Amazon Seller Central'da rahatça hareket edebilecek,
Mali Müşavir ile yaptığımız bir sohbet ile yasal konularda bilgilenecek,
Kargo şirketinden aldığımız indirim ile ürünlerinizi uygun şekilde gönderebileceksiniz.
Eğitim videolarında boş anlatılardan kaçınıldığı için videoları kısa sürede izleyebilecek ve hızlı aksiyon alabileceksiniz.
Eğer e-ticarete başlamak, kendi işinizi kurmak veya mevcutta çalıştığınız işinizden kurtulmak istiyorsanız, en doğru yerdeniz. Bu kaliteli eğitim sizlere bir çok konuda yardımcı olacak ve sizlerin ticaret hayatına atılmasını sağlayacaktır.
Ayrıca sorularınız olursa bana mail, mesajlar veya soru cevap bölümünden ulaşabilirsiniz. Tüm sorularınızı 3 gün içerisinde yanıtlayacağım. Eğer eğitim içerinde görmek istediğiniz daha farklı konular olursa, bana bu başlıkları da iletmekten çekinmeyin.
Ek olarak; Amazon satışlarında devamlılık için Private Label yapılması gerektiğini düşünüyorum. Bu sebeple eğitim içerisinde Amazon Dropshipping, Retail Arbitrage ve Amazon Wholesale konuları bulunmamaktadır.
Eğitimde görüşmek üzere.
Saygılarımla,
Emre Yılmaz