Managementul voluntarilor

Sau cum să implici voluntari în organizația ta
Rating: 4.6 out of 5 (61 ratings)
314 students
Romanian
Să învețe cum să implice/ cum să implice mai bine/ mai eficient voluntari în activitățile din cadrul organizațiilor lor.

Requirements

  • Persoanele care vor să parcurgă acest curs este de preferat fie să lucreze cu voluntari fie să vrea să lucreze cu voluntari în viitoarul apropiat.

Description

Cursul se adreseaza atât oamenilor, cât și organizaţiilor care vor să implice voluntari în activitățile lor în viitorul apropiat, dar și celor care deja fac asta.

Propunem parcurgerea acestui curs dacă vrei să îți dezvolți competențe de a gestiona voluntari și dacă vrei să descoperi care sunt sunt pașii în coordonarea voluntarilor.

De asemenea, în cadrul acestui curs vei afla mai multe despre cum să să îți pregătești organizația pentru a desfășura proiecte de voluntariat.

Who this course is for:

  • Persoanele care vor să parcurgă acest curs este de preferat fie să lucreze cu voluntari fie să vrea să lucreze cu voluntari în viitoarul apropiat.

Course content

5 sections13 lectures39m total length
  • Introducere
    00:53

Instructor

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile
  • 4.5 Instructor Rating
  • 380 Reviews
  • 1,716 Students
  • 4 Courses

Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile (FDSC) este o organizatie neguvernamentala, independenta, infiintata in anul 1994, in cadrul unei initiative a Comisiei Europene. FDSC este o organizatie pentru organizatii, care considera ca dezvoltarea sectorului neguvernamental reprezinta in sine un indicator pentru starea comunitatii in care cetatenii traiesc.

Depasind sfera adresabilitatii exclusive catre organizatiile neguvernamentale, FDSC a ajuns in prezent sa implice si alte categorii relevante pentru dezvoltarea societatii civile din Romania – administratie publica, sectorul de afaceri, jurnalisti, mediul academic. Astfel, ceea ce diferentiaza FDSC este ca serviciile si programele sale de finantare, informare, consultanta, instruire si constituire de platforme de reprezentare se completeaza reciproc si adauga valoare unul altuia, servind dezvoltarii societatii civile atat prin furnizarea lor directa in interiorul sectorului organizatiilor neguvernamentale, cat si in afara sa.