TS ISO 45001 İş Sağlığı Ve Güvenliği Yönetim Sistemi
What you'll learn
- ISO 45001 hakkında en güncel ve anlaşılır veriler
- İç tetkik eğitimi içeriğinde neler var
- Kuruluş içi denetçi ve baş denetçilik ilkeleri nelerdir
- Kuruluşun güvenli ve sağlıklı iş yeri ortamına çevirme imkanları
- Kuruluşta iş kazası ve meslek hastalığının proaktik olarak önlenmesi
- Kuruluşun organizasyonel yapısı nasıl güçlendirilir
- Oluşturulan iş sağlığı ve güvenliği sistemi sürekli olarak nasıl iyileştirilir
- Yasal ve düzenleyici şartlara nasıl uyum nasıl arttırılır
- Güvenli ve sürdürülebilir bir çalışma ortamının sağlanması yolu ile kurum kültürünün oluşturulmasının ilkeleri
Requirements
- Herhangi bir ön koşul bulunmamaktadır.
Description
ISO 45001 standardı; yasal ve düzenleyici şartlara uyumun arttırılması, çalışanlar için sürdürülebilir, güvenli ve sağlıklı çalışma ortamının sağlanması, meslek hastalıklarının önlenmesi, iş kazalarının minimize edilmesi, tehlikelerin doğru şekilde tanımlanarak risklerin tespit edilmesi, proaktif önlemler ile sürekli iyileştirmenin sağlanması ve organizasyonel yapının güçlendirilmesi amacı ile Uluslararası Standardizasyon Organizasyonu tarafından yüksek seviyeli yapıda hazırlanan, coğrafi, politik, ekonomik, ticari ve sosyal sınırları gözetmeksizin oluşturulan ve uluslararası platformda geçerliliği olan bir iş sağlığı ve güvenliği yönetim standardıdır.
ISO 45001 maddeleri eğitimi ohsas 18001 ile 45001 arasındaki fark nedir göstermekle birlikte, eğitim fiyat avantajı ile İstanbul veya Ankara yada İzmir de olmadan Dünyanın her yerinden kaliteli bir eğitim almanızı sağlar. Bu eğitim ISO 45001 baş denetçi / tetkikçi konusunda da yardımcı kaynak durumundadır.
Who this course is for:
- ISO 45001 konusunda iç tetkik eğitimi almak isteyenler
- İş sağlığı ve güvenliği uzmanları
- İş yeri hekimleri
- İşverenler, işveren temsilcileri, insan kaynakları, kalite departmanı
- Ortak sağlık güvenlik birimleri
Course content
- Preview07:01
- 10:08İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi
Instructor
Marmara Üniversitesi Teknoloji Fakültesinden mezun olduktan birkaç yıl sonra, yani 2008 yılından itibaren iş sağlığı ve güvenliği dünyasının içindeyim.
On yılı aşkın bu süre içinde iş sağlığı ve güvenliği ile ilgili olarak uluslararası kuruluşlarda süreç iyileştirme, yöntem geliştirme, eğitim ve denetim gibi konularda yapmış olduğum çalışmalar ve vermiş olduğum eğitimler ile bilinç ve yöntem gelişimi konusunda çok olumlu sonuçlar aldım.
Mesleki gelişim ve rehberlik doğrultusunda 6331 Sayılı İş sağlığı ve Güvenli Kanunu ve bu kanuna istinaden çıkarılan yönetmeliklerin yakından takibini yaparak, İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavına hazırlanan adayların, zamanlarını en iyi şekilde kullanarak doğru konulara yoğunlaşmalarına rehberlik yapmaktayım.