Fejlődj és Gazdagodj!
5.0 (2 ratings)
Course Ratings are calculated from individual students’ ratings and a variety of other signals, like age of rating and reliability, to ensure that they reflect course quality fairly and accurately.
4 students enrolled

Fejlődj és Gazdagodj!

Agyprogramozással a sikeredért!
5.0 (2 ratings)
Course Ratings are calculated from individual students’ ratings and a variety of other signals, like age of rating and reliability, to ensure that they reflect course quality fairly and accurately.
4 students enrolled
Published 7/2019
Hungarian
Price: $69.99
30-Day Money-Back Guarantee
This course includes
  • 3.5 hours on-demand video
  • Full lifetime access
  • Access on mobile and TV
  • Certificate of Completion
Training 5 or more people?

Get your team access to 4,000+ top Udemy courses anytime, anywhere.

Try Udemy for Business
What you'll learn
  • Megtanulod az önfejlesztés legfontosabb technikáit és az agyprogramozás legelterjedtebb és széles körben felhasznált eszközeit, amit a legnagyobbak használnak napi szinten és saját elmondásuk szerint határozza meg egész életük. Ez az élvezhető és abszolút érhető, de ami a legfontosabb, a való életben azonnal beépíthető eszközöket felsorakoztató tréning egyszerűen lehetővé teszi számodra, hogy egy mindent elsöprő alapot építs fel magadnak annak érdekében, hogy utána már egyenes út várjon rád a sikerhez. Ez garantált.
Requirements
  • Előtudás nem szükséges.
Description

Az egyik legnyilvánvalóbb és mégis legritkábban alkalmazott titok a jómódú emberek sikere mögött az önfejlesztés. Ezen a tanfolyamon megtanulod az önfejlesztés alapjait, ami azt jelenti, hogy gördülékenyen és tisztán át fogod látni mindennapi problémáid, ami valójában több szabadságot jelent, hiszen lehetőséged nyílik a problémáidat kiküszöbölni.

A tréning tartalmazza az önfejlesztés legfontosabb technikáit, amik lehetővé teszik számodra, hogy egy erős alapot építs fel annak érdekében, hogy utána már egyenes út várjon rád a sikerhez.

Ha követed az elmondottakat, akkor egy teljes stratégia lesz a kezedben, amivel garantáltan és kétségtelenül eléred azt, amit akarsz. Álljunk is neki azonnal a közös munkánknak!

Who this course is for:
  • Ha eleged van abból, hogy nem úgy éled az életed, ahogy azt te megérdemelnéd, akkor itt az idő, hogy ezen változtass. Ha te is a következő szintre akarod emelni életed egészségügyi, anyagi, párkapcsolati, érzelmi, vagy akármilyen más területen, akkor ez a tréning neked való. Ajánlom a tanfolyamot mindazoknak, akiknek nem ismeretlen a halogatás fogalma. Akik időbeosztás helyett élni szeretnének. Ha kishitű vagy, akkor mindenképp olvasd el a könyvet és megígérem, hogyha alkalmazod az itt említett technikákat és beveted a leírt stratégiákat a saját életedre, akkor lényegesen jobban fogsz magadban hinni. Éppen ezért új lehetőségek nyílnak ki számodra és nemcsak bátrabb leszel a mindennapi életben, hanem javulni fog az életszínvonalad. Legyen bármi is az álmod, talán jobb párkapcsolat, több igaz barát, egy saját lakás vagy ház, több szabadidő, családalapítás, pénz, vagy anyagi függetlenség, esetleg nagyobb sikerek a vállalkozásodban – a könyv nagyban fog ebben téged támogatni és hűséges, de legfőképpen hatékony társként fog téged támogatni. Természetesen azoknak a merész harcosoknak is ajánlom a könyvet, akik „csak” több önbizalmat, erőteljesebb önfegyelmet, kitartást és több fókuszt akarnak kialakítani az életükben. Hogyha egyszerűen a hozzáállásodon akarsz javítani, akkor neked írtam ezt a könyvet. Végül, de nem utolsó sorban mindazok a csodalények, akik életüket tudatosan építik és a megfelelő segítségre van szükségük a fantasztikus.
Course content
Expand all 16 lectures 03:17:24
+ Bevezető
4 lectures 46:37
1/1 Bevezetés az önfejlesztés világába
07:51
1/2 Az önfejlesztés 7 lépcsőfoka
15:55
1/3 Érzelmi intelligencia
10:46
+ 2 A hitrendszer
6 lectures 38:46
2/1 A hitrendszer alapjai
09:14
2/2 Hogyan jött létre a hitrendszerünk?
07:06
2/3 Így szabadulj meg a korlátozó hiedelmeidtől
09:54
2/4 Mennyire hatékony a támogató hit?
03:21
2/5 Hogyan alakulak ki korlátozó hiedelmeink?
04:19
2/6 Praktikus gyakorlat
04:52
+ 3 Agyprogramozás
3 lectures 43:59
3/1 Az agyprogramozás alapjai
12:31
3/2 Milyen hatékony eszközökket használj agyprogramozásra - 1. rész
19:05
3/3 Milyen hatékony eszközökket használj agyprogramozásra - 2. rész
12:23