Engleza pe pâine

Engleza pe înțelesul tău!
Rating: 4.6 out of 5 (20 ratings)
344 students
Romanian
alfabetul limbii engleze
verbul a fi în engleză
numerele în engleză
verbul a putea în engleză
pronunția în engleză
exerciții cu verbul a fi în engleză
pronumele personal în engleză

Requirements

 • dorința de a învăța limba engleză

Description

Acest curs de limbă engleză este primul pas pe calea însușirii limbii engleze. Engleza pe pâine îți oferă lecții de engleză simple, cu explicații în limba română, astfel încât să înțelegi mult mai bine noțiunile predate. Acest curs are în spate peste 20 ani de vechime la catedră. în predarea limbii engleze. De aceea, îmi este foarte ușor să știu pe ce anume trebuie să insist, care sunt greșelile pe care le veți face și cum le putem elimina, împreună și, nu în ultimul rând, care este porția de engleză pe pâine pe care o poate duce un novice pentru a nu renunța.

În plus, pentru că am creat peste 80 lecții video, am acumulat experiență în a oferi un conținut video decent, fapt dovedit de cei peste 11000 abonați de pe canalul meu de You Tube al căror feedback este pozitiv.

Consider că, pentru a preda cu succes, este necesar să știi cum să atragi cursanții, cum să le facilitezi învățarea și cum să îi faci să le placă limba engleză, astfel, făcându-i să se bucure de această experiență.

De asemenea, ar mai trebui precizat un lucru: limba engleză se învață relativ ușor, dar cere timp. Nu puteți învăța engleza fără perseverență iar, pentru a putea depune efort constant, este musai nevoie de o motivație puternică. Deci, nu vei putea învăța engleza fără o motivație puternică pentru că, în lipsa acesteia, vei renunța!


Who this course is for:

 • cei care doresc să învețe limba engleză

Course content

6 sections6 lectures41m total length
 • Alfabetul limbii engleze
  06:28
 • alfabetul limbii engleze
  5 questions

Instructor

profesor limba engleză
Ciprian Moldovan
 • 4.6 Instructor Rating
 • 20 Reviews
 • 344 Students
 • 1 Course

Sun doar un om - cum zice cineva cunoscut - care și-a dorit să devină profesor. Nu orice profesor! Profesor de limba engleză!

Am eu o idee (după unii, fixă) că profesorii de engleză sunt o categorie aparte. Nu știu dacă este adevărat sau nu, dar sigur suntem foarte creativi și mai deschiși la tot ce este nou.

În 1997, după ce am absolvit facultatea, am dat examenul de titularizare și am devenit profesor de limba engleză.

Cei peste 23 ani de experiență la catedră îmi dau încredere să îți spun că știu ce este mai greu de înțeles, ce greșeli faci sau vei face sau ce neclarități vei avea. De ce? Pentru că am parcurs acest drum frumos și i-am învățat și pe elevii mei să îl parcurgă și, mai mult decât atât, să se bucure de această experiență frumoasă.

Învățarea limbii engleze este o experiență frumoasă și te invit să te bucuri de ea.