Udemy

EFT - Emotional Freedom Technique - curs bază

Eliberare Emoțională și Tranziție către Bucurie
Free tutorial
Rating: 5.0 out of 5 (10 ratings)
135 students
1hr 34min of on-demand video
Romanian

Fundamentele EFT: Cursanții vor învăța principiile de bază ale EFT, inclusiv cum să identifice și să echilibreze blocajele energetice
Tehnici de aplicare corectă: Vor fi învățate tehnicile corecte de aplicare a EFT pentru a maximiza eficacitatea și beneficiile.
Cursanții vor învăța cum să utilizeze EFT pentru a gestiona și a elibera emoții negative precum frica, anxietatea, furia și tristețea.
Prin intermediul celor trei ședințe live incluse, cursanții vor avea ocazia să vadă aplicarea practică a tehnicilor EFT în situații reale.

Requirements

 • Pentru a participa la cursul meu de bază de EFT, nu sunt necesare cunoștințe anterioare sau experiență în domeniul terapiei sau al tehnicii Eliberării Emoționale. Acest curs este conceput pentru a fi accesibil tuturor, inclusiv începătorilor în domeniul dezvoltării personale și terapiei. Cu toate acestea, pentru a profita la maximum de curs, cursanții ar trebui să aibă o deschidere și o dorință de a învăța și de a aplica tehnici noi pentru gestionarea emoțiilor și a stresului. Un avantaj ar fi să aibă o înțelegere de bază a procesului de autodescoperire și dezvoltare personală, însă acest lucru nu este obligatoriu. Echipamentul necesar pentru curs este minim și include doar un dispozitiv cu acces la internet pentru a accesa conținutul cursului online. Nu sunt necesare alte instrumente sau echipamente speciale pentru a participa la curs.

Description

Cu cursul "EFT - Emotional Freedom Technique - curs bază: Eliberare Emoțională și Tranziție către Bucurie", vă invit să vă aventurați în lumea puternică a Tehnicii Eliberării Emoționale (EFT) și să descoperiți modalități practice și eficiente de a vă gestiona emoțiile și de a vă elibera de stres și anxietate.

Acest curs oferă o introducere comprehensivă în EFT, o tehnică care combină elemente din meridianele chinezești și psihologie pentru a ajuta la echilibrarea și eliberarea energiei emoționale negative din corp. Veți învăța cum să aplicați presiune ușoară pe anumite puncte de acupunctură în timp ce vă concentrați pe problemele emoționale sau fizice, facilitând astfel eliberarea emoțiilor blocate și restabilirea echilibrului energetic.

În cadrul acestui curs, veți explora fundamentele EFT, învățând cum să identificați și să vă conectați cu emoțiile dvs., să utilizați tehnica corectă de aplicare a EFT și să integrați practica în viața de zi cu zi pentru a vă îmbunătăți starea emoțională și calitatea vieții.

Prin lecții video interactive, exerciții practice și demonstrații live ale tehnicii, veți fi ghidați pas cu pas în procesul de învățare și aplicare a EFT. Veți avea ocazia să vedeți cum tehnica este aplicată în situații reale și să învățați din experiențele altora.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unui instrument pentru gestionarea stresului și anxietății, pentru explorarea dezvoltării personale sau pentru îmbunătățirea practicii dvs. terapeutice, acest curs vă oferă instrumentele și cunoștințele necesare pentru a vă începe călătoria către o viață mai fericită și mai împlinită. Prin EFT, veți descoperi că eliberarea emoțiilor negative și tranziționarea către bucurie și echilibrul interior sunt posibile și accesibile pentru toți.

Who this course is for:

 • Cursul meu de EFT de bază este destinat tuturor celor interesați să învețe o tehnică eficientă și accesibilă pentru gestionarea emoțiilor și a stresului în viața lor personală sau profesională. Este potrivit pentru:
 • Persoanele care caută modalități naturale de a gestiona stresul și anxietatea: Dacă vă confruntați cu stresul cotidian, anxietatea sau alte emoții negative și căutați alternative la terapiile convenționale sau la medicamente, acest curs vă poate oferi instrumentele necesare pentru a vă gestiona eficient emoțiile.
 • Profesioniștii din domeniul sănătății și al dezvoltării personale: Terapeuții, consilierii, coach-ii și alți profesioniști din domeniul sănătății mintale și al dezvoltării personale pot beneficia de adăugarea EFT la setul lor de instrumente terapeutice. Acest curs le oferă oportunitatea să învețe tehnici noi și să le integreze în practica lor cu clienții.
 • Căutătorii de dezvoltare personală: Dacă sunteți interesat să explorați modalități de a vă îmbunătăți starea emoțională și să vă dezvoltați abilitățile de gestionare a emoțiilor, acest curs vă poate oferi cunoștințele și tehnicile necesare pentru a vă atinge obiectivele.
 • Oamenii deschiși spre creștere și schimbare: Cursul este potrivit pentru oricine este dispus să exploreze noi modalități de a se conecta cu propriile lor emoții și de a experimenta transformarea personală prin practicarea EFT.
 • Indiferent de fundalul sau nivelul de experiență, cursul meu de bază de EFT oferă oportunitatea de a învăța și a aplica o tehnică puternică pentru a îmbunătăți bunăstarea emoțională și calitatea vieții.

Instructor

Professional Coach
Felicia Juliana Ursarescu
 • 4.8 Instructor Rating
 • 22 Reviews
 • 162 Students
 • 3 Courses

I am a Professional Coach registered with the National Registry of Coaches in Italy, a hypnotherapist, and a specialist in clinical neuropsychology.

With over two decades of experience in personal development, I pride myself on delivering more than 3000 hours of individual consulting, aiding hundreds of clients worldwide to reach their fullest potential.

My creativity also spans writing, and I am an author of audio and video courses.

As a freelancer, my dedication to each individual's growth and personal evolution is reflected in every coaching session, therapy session, or educational material I provide.

I aim to share my extensive knowledge and experience through my courses on Udemy, inspiring and empowering people to become the best versions of themselves.

Top companies trust Udemy

Get your team access to Udemy's top 26,000+ courses