Dezvoltă-te personal indiferent de punctul în care te afli
4.6 (17 ratings)
Course Ratings are calculated from individual students’ ratings and a variety of other signals, like age of rating and reliability, to ensure that they reflect course quality fairly and accurately.
59 students enrolled

Dezvoltă-te personal indiferent de punctul în care te afli

Scapă de frici. Tu ești cel mai important. De azi începi să te dezvolți. Curs dezvoltare personală.
4.6 (17 ratings)
Course Ratings are calculated from individual students’ ratings and a variety of other signals, like age of rating and reliability, to ensure that they reflect course quality fairly and accurately.
59 students enrolled
Created by John Cristea
Last updated 1/2019
Romanian
Current price: $69.99 Original price: $99.99 Discount: 30% off
5 hours left at this price!
30-Day Money-Back Guarantee
This course includes
 • 1 hour on-demand video
 • 1 article
 • Full lifetime access
 • Access on mobile and TV
 • Assignments
 • Certificate of Completion
Training 5 or more people?

Get your team access to 4,000+ top Udemy courses anytime, anywhere.

Try Udemy for Business
What you'll learn
 • Vei învăța să fii sigur pe tine.
 • Vei afla ce tip de personalitate ai.
 • Te vei cunoaşte pe tine.
 • Vei descoperi ce carieră ţi se potriveşte.
 • Vei scăpa de blocaje şi/sau depresii.
 • Vei începe chiar de astăzi să faci ceva cu viața ta.
Requirements
 • Ai nevoie de un calculator cu acces la internet, multă determinare și entuziasm.
 • Este obligatorie punerea în practică a tuturor sfaturilor incluse în curs.
Description

Ești blocat în ideile tale? Îți dorești să faci ceva cu viața ta, dar îți e frică de eșec? Ai idei și proiecte, dar nu știi cum să începi? Ai impresia că îți irosești timpul și aptitudinile în activități inutile?

 

Dar ești pregătit să începi să te dezvolți personal și profesional?

 

Ai nimerit în locul potrivit! Sunt John Cristea și în ultimii 6 ani am reușit să ajut mai bine de 1700 de tineri să-și promoveze visurile, să creadă în ei, să iasă din zona de confort și să obțină un start de invidiat. Acum e momentul tău.

 

Am creat acest curs special pentru tine. Așadar, împreună vom descoperi care sunt atuurile tale, ce anume îți place să faci și care sunt pașii pe care îi ai de urmat pentru a obține acele rezultate la care tu visezi.

 

Reminder:

Utilizează cu încredere resursele pe care le vei descoperi în curs și obține rezultatele dorite!

Who this course is for:
 • Acest curs este destinat tuturor celor care întampină un blocaj emoțional, nu știu ce vor de la viață și caută o motivație care să îi ajute în procesoul dezvoltării lor personale.
Course content
Expand all 22 lectures 01:18:28
+ Află cine ești tu în prezent
4 lectures 13:24

Nu e ca şi cum ar trebui să mergi la psiholog pentru că ai o problemă, ci e doar primul pas pe care îl ai de făcut pentru a te cunoaşte mai bine. Cel mai greu e să ne cunoaştem şi să ne acceptăm aşa cum suntem. Din momentul în care ne acceptăm avem un început şi putem începe dezvoltarea noastră fără să ne fie teamă de ceea ce urmează să se întâmple cu noi. Aşadar, start!

Preview 02:26

Sigur ştii ce vrei să faci cu viaţa ta, doar că mulţi sunt cei care ţi-au spus că nu eşti capabil sau că e prea puţin pentru tine. Verbalizează, atunci când ai ocazia, ceea ce ţie îţi place, dă-i o formă vietii tale şi dorinţelor pe care le ai în minte. Elimină fricile şi crede 100% în ceea ce are legătură cu viaţa ta. Ţine minte: nimeni nu are voie să îţi blameze acţiunile! 

Preview 03:29

Atunci când prietenii care te înconjoară vor să îţi ofere sugestii sau sfaturi este important să iei aminte şi să reuşeşti să extragi doar acele idei care îţi fac bine. Cunoscuţii nu ştiu exact ce anume îţi doreşti de la viaţă şi nu îţi pot face ei ordine în viaţă. Acceptă să fii ghidat, dar nu te lăsa controlat de către cei din jurul tău. Tu eşti cea mai importantă persoană din viaţa ta.

Preview 02:54
Această temă este obligatorie şi doar cu ajutorul acesteia vei dobândi informaţii clare despre tipul tău de personalitate şi ce fel de carieră ţi se potriveşte.
Ai utilizat resursele din această secţiune?
2 questions
+ Identifică-ți atuurile și exploatează-le
3 lectures 14:01

Este posibil să crezi că nu eşti bun la nimic, asta pentru că nu ai experimentat suficient. Un eşec din trecutul tău îţi stă în cale şi în prezent. Nu te speria! Nu eşti singurul care se află în această etapă. Da! Este vorba despre o etapă. Tu alegi cât îţi doreşti să stai în această etapă.

Testează și află la ce ești bun
04:52

Atunci când crezi că le ştii pe toate este momentul în care începi să greşeşti. Dacă eşti mulţumit cu puţin, atunci acest curs ar putea să nu te ajute, însă, sunt sigur că îţi doreşti constant să creşti şi să îţi demonstrezi că visul tău merită mai mult efort din partea ta, zi de zi. Nu te opri, mai ales că ai un start excepţional şi spun asta pentru că tu ştii că eşti bun şi există şi alţi oameni care cred asta, dar care încă nu au apucat să-ţi spună asta .

Nu te opri din a învăța
04:44

E normal ca în anumite momente să te blochezi sau să nu ştii încotro să mergi. Faptul că urmezi acest curs este şi pentru că există posibilitatea să fii blocat într-o acţiune pe care nu ştii cum să o rezolvi. Cere ajutor!

Cere ajutor din partea experților
04:25
+ Pasiune versus obligații
3 lectures 10:42

Obligaţiile sunt cele care ne susţin pasiunea. Dacă reuşeşti să ai obligaţii care sunt pasiuni, atunci eşti un norocos iar acest curs nu poate decât să-ţi ajute şi mai mult starea de bine şi atuurile tale pentru o carieră de succes.

Obligațiile sunt pentru toată lumea
03:38

Sună clişeic? Poate, însă asta este reţeta! Visul tău e singurul care contează pentru tine şi dezvoltarea ta. Visul tău, mic sau mare, este visul tău şi e cel mai bun amplificator al dezvoltării tale personale.

Lucrează la visul tău în fiecare zi
03:49

Pierzi de fiecare dată când nu măsori. Pierzi când nu îţi stabileşti obiective care să îţi spună clar unde eşti şi ce ai de făcut. Tu eşti cel mai bun profesor al tău şi cel mai bun prieten al tău. Nu te aştepta să primeşti aplauze.

Stabilește-ți obiective clare și simple
03:15
+ Spune DA oportunităților
3 lectures 09:51

Temerile tale sunt cele care-ţi blochează oportunităţile. Chiar dacă eşti nevoit să ieşi din zona ta de confort, doar în acest fel vei reuşi să construieşti omul de mâine, tu mâine, tu cel care îţi doreşti să fii.

Scapă de temeri
03:38

Când ai riscat ultima dată? Când ţi-ai schimbat ruta ultima dată? Când ai spus DA ultima dată unei provocări dintre cele care-ţi par imposibile?

Fă-ți curaj și riscă
02:34

Oportunităţile sunt cele care te ajută să creşti, iar dacă astăzi reuşeşti să stabileşti o întâlnire în sensul dezvoltării tale în caieră, nu uita să fii punctual şi pozitiv. Gândeşte acele motive, multe sau puţine la număr, pentru care ai ales să creşti şi să te dezvolţi.

Gândește motive care să te ajute să spui DA
03:39
+ Creează-ți contacte din domeniile tale de interes
3 lectures 10:44

Evenimentele la care te prezinţi, felul în care te îmbraci şi vorbeşti, modalitatea în care reuşeşti să relaţionezi cu cei din jurul tău te ajută să-ţi creezi contacte valoroase care te pot ajuta în momente critice.

Socializează și fă-ți prieteni
03:04

Ai ajuns într-un nou punct din care nu poţi ieşi? Repetă ceea ce deja ai învăţat! Cere ajutor chiar de la oamenii pe care îi întâlneşti, din domeniile tale de interes.

Cere ajutor
02:45

Este timpul pentru interacţiune concretă, sigură şi inteligentă. Fiecare cuvânt contează. Fiecare contact din lista ta de prieteni îţi poate face munca mai uşoară sau mai grea.

Interacționează inteligent
04:55
+ Începe să lucrezi
3 lectures 11:15

Aceasta este ultima etapă. Începe azi şi acum. Începe pentru că ai doar beneficii şi rezultate de obţinut. Timpul nu stă în loc, iar ceea ce începe mai repede are mai multe şanse să se realizeze.

Începe azi, acum
01:31

Listele te vor scăpa de belele şi te vor ajuta să escaladezi fiecare sarcină. Vei bifa fiecare situaţie şi vei reuşi să ai o imagine de ansamblu asupra momentului de început şi cât de mult ai început să creşti.

Creează-ți liste și bifează-le
06:15

Atunci când ţi se pare că nu funcţionează. Că nu merge. Că e degeaba! Acesta este cursul care este realizat pentru a te ajuta să-ţi aduci aminte de potenţialul imens pe care îl ai.

Nu te da bătut
03:29
+ Obține rezultate măsurabile
3 lectures 08:31

Când măsori nu te dai batut. Când măsori nu te pierzi. Când măsori eşti conştient şi ştii exact ce ai de făcut. Când măsori nimeni nu te poate ataca şi nimeni nu îţi poate ataca stima de sine.

Rezultatele vorbesc de la sine
03:04

Cine ar vrea să se oprească atunci când rezultatele încep să apară? Atunci când începi să ajungi tot mai aproape de visul tău, pregăteşte-te pentru şi mai mult. Nu uita să dai mai departe şi să îi ajuţi şi pe alţii să privească cu atitudine pozitivă ceea ce tu deja ai obţinut.

Nu te opri
02:23

Eşti cel mai bun. Nu contează ce spun ceilalţi. Spune-ţi asta în faţa oglinzii sau privind către evoluţia ta de până acum.

Ești cel mai bun!
03:04

Eşti pregătit? Succes!

TEST FINAL
1 question