CS-Cart ile E-Ticarete İlk Adım
What you'll learn
- CS-Cart e-ticaret sistemini kullanabilecekler
- CS Cart e-ticaret sistemini öğrenecekler
- E-ticarete ilk adımı atabilecekler
Requirements
- Windows veya Mac işletim sistemine sahip bir bilgisayar
- Modern bir tarayıcı, Opera, Chrome, Firefox
- Hosting ve domain
Description
CS-Cart küçük ve orta ölçekli firmaların e-ticaret işlemlerini baştan sona kadar karşılayabileceği bir e-ticaret scriptidir. Merkezi Rusya’da bulunan, Amerika’da da ofisleri bulunan CS Cart 2005 yılından beri yaklaşık 35.000 e-ticaret sitesinden kullanılıyor.
CS-Cart e-ticaret sistemi web standartlara uygun olarak PHP ve MySQL teknolojileri kullanılarak geliştirilmiştir.
Hemen Satışa Başlayın
CS-Cart, kurulumunu yaptıktan sonra hemen satış yapmaya başlamanız için gerekli olan tüm özellikleri sağlamaktadır. Güçlü ürün yönetimi ile, ürünlerinizi hemen ekleyebilir ve düzenleyebilir, ürün seçeneklerini, özelliklerini ve filtreleri kolayca yönetebilirsiniz. Çok Satanlar ve Satıştaki Ürünler, Birlikte Satın Alın, Bunu alan bunları da aldı ve diğerleri gibi çapraz satış araçları, satışlarınızı artırmanıza yardımcı olacaktır. Çok kanallı satış da mevcuttur: Daha fazla müşteri çekmek için mağazanızın widgetini herhangi bir web sitesine veya bloga yerleştirebilirsiniz.
Who this course is for:
- Web Geliştiriciler
- E-ticaret yöneticileri
- Kobiler
Course content
- Preview11:00
- 00:11CS Cart Nedir?
- 00:15CS Cart Lisan Bedeli
- 00:34Hemen Satışa Başlayın
Instructor
Trabzon’da <%Response.Write("Merhaba Dünya")%>;diyerek hayata başladı. 2001 yılından itibaren Bilgi Sistemleri alanında çalışmakta. Comodore ile başlayan serüven, 133, 166 MMX, P2, P3, P4, Core, Core2Duo… olarak devam etti. Teknik serviste kasaları söküp takmakla geçen kısa bir sürenin sonunda, sistem odasında kendini buldu. Bu esnada hem sunucu mimarileri öğrenirken bir taraftan da yazılıma merak saldı. Microsoft Front Page ile HTML kodlarını ezberlemeye web siteleri geliştirmeye başladı. Bu yeni dünya da CCS de işin içine girdi. PHP ile ASP arasındaki tercihini ASP’den yana kullandı, ASP ile birlikte Microsoft Access’i veri tabanı olarak tanıdı. Edit Plus’ın bu dönemde büyük yardımları oldu. Sonrasında Microsoft SQL ile yoluna devam etti. Visual Basic işin içine girdi, bir müddet fonksiyonlar ile haşır neşir oldu.
.NET teknolojisiyle Microsoft’tan kopmadan yoluna devam etti. Visual Studio ile tanıştı. Sürükle bırak yöntemiyle projeler geliştirmeye başladı. .NET’in yanına bir de C# ekledi, bu da yetmedi Entity Framework’e merak saldı. MVC ile dirsek teması yaptı.