Udemy

Bouw Een Productiviteit Systeem (Jouw Digitale Tweede Brein)

Productiviteit Masterclass
Free tutorial
Rating: 3.8 out of 5 (18 ratings)
415 students
1hr 11min of on-demand video
Dutch

Productiviteit verbeteren
Omgaan met technologie
Rust in je hoofd creëren met handige technieken
Tijd en energie besparen
Persoonlijke ontwikkeling meten en noteren

Requirements

 • Je hebt alleen een computer of laptop nodig

Description

Deze cursus bied een mix van methodes en digitale tools voor slimmer werken om meer doelen te bereiken. Het is gemaakt voor elke style qua leren en niveau van digitale kennis.

Het is ontworpen voor kenniswerkers, studenten en mensen die een beetje verstand hebben van persoonlijke ontwikkeling. In deze cursus behandelen we de principes, grondbeginselen en basis theorieën voor het creëren van een brein-ondersteunend systeem, om onze productiviteit te verhogen. Je kan op eigen tempo deze cursus doorlopen, en je zal aan het eind met praktische kennis meer rust in je hoofd creëren en sneller doelen bereiken.

De voordelen in het kort:

 • Ontwikkel je digitale vaardigheden

 • Leer alles over persoonlijke kennismanagement

 • Krijg meer rust in je hoofd

 • Bespaar tijd en energie

 • Persoonlijke groei met behulp van technologie

Sectie Een: Het Productiviteit Systeem

De technologie van vandaag ontwikkelt gigantisch hard, onze samenleving heeft grote moeite met het verwerken van al die verschillende informatiestromen. We organiseren ons leven en werk op een verouderde en niet flexibele manier.

Op welke manieren kan en moet dat anders? We kunnen die vraag beantwoorden met nieuwe methodes en technologie voor organiseren en plannen. Daarom doorlopen we deze eerst, zodat je een framework kan creëren waarbinnen zelf alles in te delen is naar jouw leven en context.

Sectie Twee: Week Management

Het tweede deel kijkt naar het gebied waar we 80% van onze tijd mee bezig houden en waar veel mensen moeite mee hebben. We ontdekken hoe we onder andere met technologie en to-do lists onze week altijd in controle hebben. We kijken naar technieken die je helpen jouw tijd en productiviteit zo efficiënt mogelijk te managen.

Sectie Drie: Digitale Geletterdheid

Het een-na-laatste deel gaat over optimalisatie en focus. De meeste mensen werken nog met computers alsof het typemachines zijn en als genadeklap gebruiken ze ook nog eens continue programma's als Excel, Word, Powerpoint en andere soortgelijke. Kenniswerkers met gebrek aan digitale vaardigheden verspillen ontzettend veel tijd, energie en geld. Het gaat erom dat je weet welke tools en programma's je kan gebruiken, hoe ze werken en de relevantie. Ook zijn mensen vaak niet volledig bewust van technologie en als gevolg ligt mentale uitputting (burn-out) op de loer.

Sectie Vier: Persoonlijk Kennismanagement

Uiteindelijk kijken we naar het bouwen van een brein ondersteunend systeem waarmee we onze kennis mee kunnen vergroten en managen. Je leert in dit laatste deel hoe je persoonlijke ontwikkeling kan versnellen met het verzamelen van informatie in andere plekken dan documenten, folders en mappen.

Wie ben ik?

Mijn naam is Julian, ik werk als growth marketeer / front-end developer en daarnaast maak ik graag video's over technologie, productiviteit en creativiteit. Productiviteit is voor mij altijd een onderwerp van interesse geweest omdat ik met mijn ADHD vaak tegen muren aanliep. Door het lezen van boeken, blogs en het volgen van grote ondernemers ben ik gaan experimenteren met verschillende technieken. Ik heb het gevoel gekregen dat ik zelf inmiddels wat af weet van productiviteit en dat is waarom ik deze gratis cursus heb samengesteld, zodat ik mijn kennis kan delen binnen het domein van productiviteit en ons allemaal hopelijk help te werken richting gelukkigere, gezondere en productievere levens.

Who this course is for:

 • Studenten
 • Ondernemers
 • Freelancers
 • Kenniswerkers

Instructor

Online Leraar en Founder bij Graham Academy
Julian Graham
 • 3.9 Instructor Rating
 • 23 Reviews
 • 449 Students
 • 2 Courses

Hi! Mijn naam is Julian en ik ben een growth marketeer en front-end developer. Ik werkte voorheen bij een advocatenkantoor en een digitale groeiversneller, voornamelijk focuste ik mij daar op digitale optimalisatie en mijn passie is dan ook marketing, design en projectmanagement.

Ik leer graag mensen hoe zij beter en effectiever kunnen zijn in hun werk en hoe zij met design en creatieve software hun carrière als marketeer, designer, ondernemer of freelancer een boost kunnen geven.

Of je nu wilt leren ontwerpen voor het web of dat je jouw bedrijf en (of) carrière wilt laten groeien, er is iets voor jou om je vaardigheden en zelfvertrouwen mee aan te vullen.

Juist wanneer je mensen met eigen interesse en plezier iets laat leren, dan krijg je betere resultaten.

Als ik mensen kan helpen of passioneren met de dingen die ik weet en aan ze leer, dan bereik ik mijn doel: andere in staat stellen om hun dromen, ambities en hobby’s waar te maken.

Top companies trust Udemy

Get your team access to Udemy's top 25,000+ courses