Bitvavo voor beginners

Begin veilig aan jouw cryptoavontuur
Rating: 4.1 out of 5 (6 ratings)
105 students
Dutch

Je leert een Bitvavo account aanmaken om te starten met jouw crypto avontuur
Je leert hoe je crypto kan kopen op Bitvavo
Je leert hoe je crypto kunt verzenden vanaf Bitvavo naar een andere wallet
Je leert hoe je crypto kunt ontvangen op jouw Bitvavo account vanaf een andere wallet
Je leert hoe je crypto kunt verkopen op Bitvavo

Requirements

  • Heb jij interesse in crypto en wil je er zelf aan beginnen? Dan is deze beginners cursus voor jou!

Description

Met deze Bitvavo beginners cursus start je veilig met jouw crypto avontuur. Je start met het aanmaken van een account op Bitvavo en leert hoe je deze veilig in moet stellen om er voor te zorgen dat je onbezorgd crypto kunt kopen en verkopen. Als je account volledig is ingesteld koop je namelijk jouw eerste Bitcoins op de grootste en goedkoopste exchange van Nederland.

Nadat je jouw eerste crypto hebt gekocht leer je hoe je crypto vanaf een externe wallet naar Bitvavo kunt verzenden, zodat je die crypto kunt verkopen op de exchange. Ook leer je juist crypto naar een externe (hardware) wallet te verzenden om jouw crypto voor een langere tijd veilig op te slaan. Nadat je crypto naar de exchange hebt verzonden leer je hoe je crypto kunt verkopen en het tegoed wat je daarvoor hebt gekregen op te nemen naar jouw gekoppelde bankrekening.

Na het afronden van de cursus ben je in staat om zelfstandig aan de slag te gaan met Bitvavo en kun je  jouw crypto portfolio uitbreiden. De cursus blijft constant in ontwikkeling door nieuwe content toe te voegen. Deze nieuwe content kunnen nieuwe opties zijn, maar ook veranderingen bij de Bitvavo exchange. Zo blijft de cursus up-to-date.


Who this course is for:

  • Deze cursus is geschikt voor iedereen die veilig wil beginnen met het kopen van Bitcoin en altcoins.

Course content

7 sections11 lectures33m total length
  • Introductie
    00:40

Instructor

Cryptomaniac
Cor Spiegels
  • 4.1 Instructor Rating
  • 6 Reviews
  • 105 Students
  • 1 Course

Naast docent zijn op het MBO besteed ik veel tijd aan crypto. In het begin was dit voor mij een ware zoektocht. Om er voor te zorgen dat iedereen op een veilige manier met crypto kan starten ben ik begonnen met een website met crypto tutorials. Dit ben ik gaan uitbreiden met een Youtube kanaal. Omdat ik heb gemerkt dat er behoefte is aan informatie over het beginnen met crypto ben ik begonnen met het opzetten van cursussen voor beginners.