Betonarme Binalarda Hasar Tespit Eğitimi
What you'll learn
- Deprem sonrası hasar türlerini sınıflandırabileceksiniz.
- Kendiniz deprem hasarlarını tespit edebileceksiniz.
- Kritik taşıyıcı elemanları deprem sonrasında yorumlayabileceksiniz.
- Telaşa gerek olmayan hasar türlerini öğreneceksiniz.
Requirements
- Bilmeniz gereken her şeyi öğreneceksiniz.
Description
Deprem bölgesinde bulunan bir ülkede yaşıyoruz. Ülkemizde, Kuzey Anadolu Fay Hattı, Doğu Anadolu Fay Hattı ve Batı Anadolu Fay Hattı olmak üzere 3 adet ana fay hattı bulunmaktadır. Bunların haricinde lokal olarak fay hatları da yer almaktadır. Dolayısıyla depremden kaçmamız mümkün değil.
Peki bu depremlerde yapılarımıza ne oluyor?
Binalara gelen deprem yükleri sonucunda binalarımızda oluşan hasarlar bize neyi anlatıyor?
Hangi tür hasarlarda bizler güvendeyiz?
Hangi tür hasarlarda tehlike içindeyiz?
Her hasar türünde korkmamıza gerek var mı?
Bu ve buna benzer tüm sorularınızı öğrenebileceğiniz bir eğitim sizler için hazırlandı. Eğitimi bitirdikten sonra, acil durumlarda uzman ekipler gelmeden kendi başınıza bile binanız hakkında bilgi sahibi olacaksınız. Kendiniz oturduğunuz binayı yada çevre binaları yorumlayabileceksiniz.
Mühendisçe öğrenmenin en doğru adresi olan "BAY MÜHENDİS AKADEMİ" ile mühendisçe öğrenmeye devam ediyoruz.
O halde başlayalım.
Ayrıca tamamı kendi eğitimlerim olan;
- Betonarme Temel Esasları Eğitimi
- Statik Proje Okuma Ve Yorumlama Eğitimi
- Metraj Ve Hakkediş Eğitimi
- SAP2000 Eğitimi’ni de
“MÜHENDİSÇE” öğrenmek ve kendinizi mesleğinizde geliştirmek istiyorsanız bu eğitimler için geçerli olan ve her ay değişen promosyon kodlarını da benden istemeyi unutmayınız. Mesleğinizi daha yakından tanıyabileceğiniz bir eğitim olan İYİ BİR İNŞAAT MÜHENDİSİ NASIL OLUNUR? Eğitimine de tamamen ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.
Unutmayalım ki biz İnşaat Mühendislerinin yeri çok kutsaldır. Yapılan küçük bir hata büyük sorunlara sebebiyet verebilir. Bu yüzden kendinizi profesyonelce doğru kaynaklardan eğitip, o alanda ilerlemelisiniz.
Bu yüzden doğru yerdesiniz.
BAY MÜHENDİS AKADEMİ
Who this course is for:
- İnşaat Mühendisleri
- Mimarlar
- Öğrenciler
- İsteyen Herkes
Instructor
Ben İnşaat Mühendisi Mert Aksoy.
Şu ana kadar birçok farklı projede şantiye şeflikleri yaptım ayrıca endüstriyel sanayi tesisleri, altyapılar, köprü ve baraj projelerinde proje şefliği görevlerini üstlendim. Mesleki tecrübelerimi ise sizlerle eğitimler düzenleyerek paylaşmaktayım.
Instagram "bay_muhendis1" sayfasının yöneticisiyim. Mesleki tecrübelerimi oradan da paylaşmaktayım.
Şimdiye kadar;
1) Betonarme Temel Esasları Eğitimi
2) Statik Proje Okuma ve Yorumlama Eğitimi (TBDY 2018'e Göre)
3) Metraj ve Hakediş Eğitimi
4) SAP2000 Eğitimi
5) Betonarme Binalarda Hasar Tespiti Eğitimi
6) Fore Kazık Eğitimi
7) İdecad Eğitimi
olmak üzere birebir ve online eğitimler verdim, vermeye de halen devam etmekteyim.
Eğitimlere katılmadan önce sosyal medya hesabım üzerinden benimle iletişime geçerek indirimli olarak eğitimlere ulaşabilirsiniz.
Forekazık, İdecad ve özel derslerim hakkında sosyal medyadan bilgi alabilirsiniz.
İnşaat Mühendisliğinin yanında da Hayat O'na Değer isimli kişisel gelişim kitabının yazarıyım.