BAC Matematică Curs Complet Nivel 4-5-6
4.5 (12 ratings)
Course Ratings are calculated from individual students’ ratings and a variety of other signals, like age of rating and reliability, to ensure that they reflect course quality fairly and accurately.
21 students enrolled

BAC Matematică Curs Complet Nivel 4-5-6

Te ajut să ai succes la examenul de BAC la matematică. Crede-mă, ești în mâini bune!
4.5 (12 ratings)
Course Ratings are calculated from individual students’ ratings and a variety of other signals, like age of rating and reliability, to ensure that they reflect course quality fairly and accurately.
21 students enrolled
Last updated 4/2019
Romanian
Price: $24.99
30-Day Money-Back Guarantee
This course includes
 • 12.5 hours on-demand video
 • 1 article
 • 24 downloadable resources
 • Full lifetime access
 • Access on mobile and TV
 • Certificate of Completion
Training 5 or more people?

Get your team access to 4,000+ top Udemy courses anytime, anywhere.

Try Udemy for Business
What you'll learn
 • După trecerea acestui curs și rezolvarea tuturor exercițiilor atașate la fiecare temă, vei putea susține examenul de BAC la matematică. (R. Moldova)
Requirements
 • Pentru a putea trece acest curs, este neccesar cel puțin să știi să faci operații de adunare, scădere, înmulțire și împărțire.
Description

Salut!

Bine te-am găsit la cursul online pregătire BAC la matematică. Aici vei învăța tot ce este necesar pentru a susține cu brio examenul de bacalaureat la matematică. Numele meu este Sergiu și voi fi profesorul tău pe întreaga durată a cursului.


Încă din gimnaziu și liceu am avut o plăcere profundă de a învăța matematica, mai apoi am absolvit Universitatea Academiei de Științe din Moldova, Facultatea Științe Exacte, Specialitatea Matematică; la aceeași universitate am absolvit programele de formare psihopedagogică a cadrelor didactice, iar din anul 2010 am onoarea de a ajuta elevii să aibă succese la matematică. Rata de susținere a examenului a elevilor pe care îi pregătesc este de 98 la sută. M-am străduit întotdeauna să explic pe înțelesul elevilor; scopul meu în acest curs nu este de a te învăța toată matematica de liceu, ci de a te ajuta să susții examenul. În decursul ultimilor ani mi-am creat metode, abordări și mici secrete proprii, care te vor ajuta în înțelegerea și memorarea materialului predat. La moment, pe lângă faptul că predau matematică, am lansat cea mai mare școală online de matematică din Moldova Examen. md.


Am creat acest curs pentru elevii care nu se descurcă la matematică, dar doresc cel puțin să susțină examenul. Dacă treci întreg cursul și rezolvi exercițiile atașate fiecărei lecții, atunci vei susține cu succes examenul.

Fiecare lecție este explicată detaliat și fără grabă, în așa fel ca să fie clar de unde am obținut rezultatul de la răspuns. Am împărțit cursul pe teme, fiecare temă are două compartimente de bază: teorie și practică. După fiecare lecție video de teorie, urmează o lecție video de practică, iar mai apoi rămâne de sine-stătător să rezolvi lucrul pentru acasă, pe care îl descarci în format PDF după fiecare temă.


Am creat acest curs pentru elevii care cunosc matematica de liceu pe notele 4, 5 sau 6. Dacă nu te descurci la matematică, dacă nu îți place matematica, dar vreai să susții examenul, atunci acest curs este pentru tine. Pentru început este de ajuns să știi adunarea, scăderea, înmulțirea și împărțirea a două numere, restul temelor le vei învăța în acest curs. Practic acest curs conține toate temele necesare pentru a susține pe nota 7, însă datoria ta este de a obține minim nota 5. Cu disciplină și sârguință vei reuși.


Te rog să vezi descrierea și structura acestui curs; în lista temelor vei găsi exemple de lecții video care pot fi privite gratuit.

Te încurajez să faci rost de acest curs și nu uita: scopul meu nu este de a te învăța matematica de liceu, scopul meu este de a te ajuta să susții examenul de BAC la matematică.

Succes ție, la matematică!


Who this course is for:
 • Acest curs trebuie să îl treacă orice elev de liceu/colegiu din R. Moldova care vrea să obțină cel puțin nota 5 la examenul de Bacalaureat la Matematică.
Course content
Expand all 45 lectures 12:36:24
+ Introducere în curs
1 lecture 02:47

Instrucțiuni de trecere curs

 1. Salut. În acest video voi enunța instrucțiunile de trecere a cursului, pentru a creștem șansele că vei susține examenul de bacalaureat la matematică.

 2. În primul rând și cel mai importat este să îți faci orar de trecere a cursului. Disciplina este cheia spre succes! Perfect ar fi să treci 2-3 teme pe săptămână, aceasta însemnă că vei sfârși cursul în 3 sau, respectiv 2 luni. Exemplu de orar: Luni și Miercuri la 19:00-20:00, sau Marți și Joi la 18:00, etc.

 3. Teoria și practica de la fiecare lecție trebuie notată în caiet. După ce treci lecția teoretică, faci o pauză de minim 15 minute, apoi treci și privești lecția practică, apoi iarăși faci o pauză de 15 minute. După ce ai privit partea teoretică și practică, rezolvi lucrul pentru acasă: jumătate din exercițiile din fișierul PDF atașat lecției. A doua zi rezolvi cealaltă jumătate de exerciții cu lucrul pentru acasă.

 4. Toate exercițiile din fișierul PDF de la fiecare temă trebuie rezolvate; strădui-te să obții rezultatul de la răspuns.

 5. Dacă deja știi una din aceste teme, adică o cunoști foarte bine, de exemplu: adunarea, scăderea, înmulțirea și împărțirea fracțiilor, atunci poți să nu o treci, dar trebuie obligatoriu să rezolvi toate exercițiile din fișierul PDF atașat acestei teme.

 6. Deconectează telefonul de la rețelele sociale în timp ce înveți lecția, nu transmite nici un mesaj nimănui pe Facebook, Instagram, Odnoklassniki, Vkontakte, etc. Televizorul și YouTube trebuie închise. Unicul lucru admis este fundal muzical, orice fel de muzică, important să îți placă și să nu te distragă de la lecție.

 7. Dacă în timp ce privești lecția video nu înțelegi ceva cum explic, pune pauză și mai privește o dată secvența, apoi pune iarăși pauză și gândește-te de sine-stătător cum se face și cum am ajuns la acest rezultat. Câteodată eu intenționat nu explic de unde s-a luat acel număr, cu scopul ca să te provoc pe tine să găsești metoda și să o memorezi. Dacă totuși nu ai înțeles cum s-a rezolvat/explicat, pune o întrebare la acest video indicând minuta de unde trebuie ca profesorul să mai explice o dată și scrie ce anume nu este clar.

 8. Succes ție, la matematică!

Preview 02:47
+ Puteri. Proprietăți. Aplicații.
2 lectures 30:56
Lecția teoretică
16:28
Lecție practică
14:28
+ Radicali. Proprietăți. Aplicații.
2 lectures 27:41
Lecția teoretică
19:02
Lecție practică
08:39
+ Logaritmi. Proprietăți. Aplicații.
2 lectures 39:21
Lecția teoretică
20:14
Lecție practică
19:07
+ Numere Complexe Partea 1
2 lectures 41:56
Lecția teoretică
22:53
Lecție practică
19:03
+ Numere Complexe Partea 2
2 lectures 37:58
Lecția teoretică
24:50
Lecție practică
13:08