Asp.Net Core MultiShop Mikroservis E-Ticaret Kursu
What you'll learn
- Mikroservis ile gerçek bir dünya projesi geliştirin.
- Docker, Dapper, Redis gibi konuları öğrenin.
- MongoDb, PostgreSQL, MSSQL gibi veri tabanlarıyla çalışın.
- Gerçek bir e-ticaret senaryosu üzerinde çalışın.
- Identity Server'ı derinlenmesine öğrenin.
- Güçlü bir api bilgisine sahip olun.
- Ocelot kullanımını öğrenin.
- Rollere göre apiler ile çalışmayı öğrenin.
Requirements
- Orta seviyede AspNet Core bilginiz olması gerekmektedir.
- Güçlü bir öğrenme arzusu.
Description
Uzun süredir üzerinde çalıştığım bir kursumuzu daha canlıya taşımanın mutluluğu ve heyecanı içindeyiz. Temennimiz o dur ki öğrencilere ziyadesiyle faydalı olsun.
Bu kursa başlamadan önce mutlaka AspNet Core bilmeniz gerekmektedir. Eğer AspNet Core ile çalışma yaptıysanız ve bilginizi birkaç level üste çıkarmak istiyorsanız bu kurs tam size göre.
Sıfırdan boş bir Solution altında MultiShop isminde dolu dolu bir proje hazırladık. Bu projede neler yok ki;
Redis
Dapper
Docker
MongoDB
PostgreSQL
MSSQL
SQLLite
Google Drive Entegreli Fotoğraf Yükleme
Identity Server
Api Gateway
Ocelot Gateway
Postman
Swagger
Onion Architecture
CQRS Design Pattern
Mediator Design Pattern
Repository Design Pattern
AspNet Core Api
Api Consume
Rapid Api
Authentication
Authorization
Json Web Token
JWT Bearer
SignalR
Ajax
Ve daha neler neler hepsi tek bir kursun içinde. Kursumuz gerçek bir senaryo üzerinde her bir başlığı ayrı bir mikro serviste tutulduğu dolu dolu bir içerikle sizleri bekliyor. Finaline ulaştığınız zaman geriye dönüp baktığınızda ne kadar çok yeni bilgiyi kendi literatürünüze kazandırdığınıza inanamayacaksınız. Giriş yapan kullanıcılar için ayrı, misafir kullanıcılar için ayrı, admin için ayrı bir yetkilendirme senaryosuna sahip projemizde tam bir e-ticaret senaryosu uygulandı.
İlk dersten itibaren öğrendiğiniz her yeni konuda "aaa bu da mı varmış?" diyeceğiniz öyle çok güncel konu başlığı var ki...
İnşallah bu eğitime katılan tüm arkadaşlarımız için ziyadesiyle faydalı olur ve amacına ulaşır. Sizlere çalışmalarınızda kolaylıklar diliyorum.
Derslerde görüşmek dileğiyle.
Who this course is for:
- Mikroservis ile proje geliştirmek isteyen
- AspNet Core bilgisini üst seviyeye çıkarmak isteyen
- Uygulamalarla gerçek bir proje geliştirmek isteyen
- Bir E-Ticaret senaryosu üstünde çalışmak isteyen
- MongoDb, Redis, PostgreSQL gibi başlıklarda geliştirme yapmak isteyen.
- Ocelot gibi Api dağıtımlarını öğrenmek isteyen
- Yani bilgisini birkaç level üste taşımak isteyen herkes
Instructor
Merhaba Arkadaşlar,
Yazılım Mühendisliği mezunuyum. Udemy'de 19 farklı kursta 160 binden fazla öğrenci (Udemy 1'den fazla kursa kayıtlı öğrencileri tek öğrenci olarak sayıyor) ile 4.72 eğitmen puan ortalaması ile oldukça güzel geri dönüşler alarak eğitim alanında çalışmalarımı sürdürmekteyim. Profesyonel olarak yazılım alanında projeler yürütmenin yanında aynı zamanda bu alanda eğitmenlik de yapmaktayım. İstanbul'da bulunan ofisimde eğitimler ve proje çalışmalarını bir arada yürüyorum.
Son 2 yıl içinde eğitim verdiğim firmalar arasında Akbank, Up School, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, Turkcell, Vestel, Çasgem, İstanbul Eğitim Akademi, Çizgi Yazılım Anadolu Lisesi gibi kurumsal firmalar bulunmaktadır.
Şu anda kendi firmam M&Y Yazılım Eğitim Akademi Danışmalık ile eğitim çalışmalarımı sürdürüyorum.
Hakim olduğum programlama dilleri arasında C#, SQL, AspNet, C, Mvc, Core ağırlıklı olmak üzere ek olarak HTML, CSS, Bootstrap, MVC, Entity Framework, DevExpress, .NetCore, gibi teknolojileri de kullanabilmekteyim.
2014'ten itibaren aktif olarak YouTube kanalıma yüklediğim 2300'den fazla eğitim videosu ile yazılımda fırsat eşitliği ve toplumda yazılım farkındalığı oluşturmak gayesiyle çıktığım yolda 26.000.000'u aşan izlenme ve 160.000'den fazla kanal abonelerim ile birlikte ciddi bir kitleye ulaştım.
Ayrıca Dikeyeksen Yayınevi ile C# Eğitim Kitabı, Yeni Başlayanlar & Çocuklar İçin Kodlama, C# ile Ticari Otomasyon ve SQL Eğitim Kitabı adıyla 4 farklı kitap çalışması gerçekleştirdim.
Derslerde görüşmek dileğiyle..