
Bu kurs, Zeynep Sevil Güven'in rehberliğinde, atalarımızla barışarak hayatımızdaki olumsuzlukları sona erdirmeyi amaçlayan bir kişisel gelişim yolculuğudur. Güven, İsrail'de başladığı şifa yolculuğunda Reiki, Shiatsu, Bach Çiçekleri, Feng Shui ve Ho'oponopono gibi çeşitli şifa tekniklerinde eğitim almıştır. Türkiye'ye döndükten sonra bu teknikleri uygulamaya ve öğretmeye devam eden Güven, öğrencilerine içsel huzuru bulmaları ve geçmişin duygusal yüklerinden arınmaları için pratik ve etkili yöntemler sunmaktadır.
Kurs boyunca atalarla bağlantı kurma, duygusal yüklerden arınma, affetme ve barışma teknikleri, meditasyon ve nefes egzersizleri, pozitif düşünme ve denge gibi konular ele alınmaktadır. Bu kurs, kişisel gelişim yolculuğunda ilerlemek, geçmişin olumsuz etkilerinden kurtulmak ve daha dengeli bir yaşam sürmek isteyen herkes için uygundur.
Bu kurs, hem yeni başlayanlar hem de kişisel gelişim alanında deneyimli olanlar için değerli bilgiler ve pratikler sunar. Zeynep Sevil Güven'in bilgi ve deneyimleriyle desteklenen bu kurs, öğrencilerin hayatlarında pozitif değişimler yapmalarına yardımcı olacak araçları sağlar. Ayrıca, öğrencilerin kurs boyunca uygulayabilecekleri pratik egzersizler ve ödevler ile öğrenme süreci daha etkili hale getirilmiştir.
Bu kurs, hayatınızdaki olumsuzlukları çözerek daha mutlu ve dengeli bir yaşam sürmenize yardımcı olacak araçları sunar.
Bu kurs, geçmişten gelen olumsuzlukları çözerek hayatında pozitif değişimler yapmak isteyen herkese hitap eder. Özellikle, kişisel gelişim yolculuğunda içsel huzuru ve dengeyi arayanlar, aile ve atalarla bağlantısını güçlendirmek isteyenler için idealdir. Ayrıca, duygusal yüklerden arınmak ve yeni başlangıçlar yapmak isteyen bireyler bu kurstan fayda görebilir.